Awa starttasi pitkästä aikaa ensimmäisenä. Rata oli Awan näkökulmasta aivan loistava! Oli A keskellä kaikkea ja putkia vaikka muille jakaa Nauru , Mun näkökulmasta se oli vähän ahtaahko ja hyvin ansainen...

Suunnitelma: Yhdessä kakkosputkelle - juurihan eilen tätä harkattiin Kieli ulkona . Putkesta vastaiseen käteen ja samalla kädellä pyöräytys aidalle ja puomille. Ennen muuria haltuun ja kääntö A:lle. 7, 8 ja 9 normisti sisäkurvissa. 10-putkella takari. Putken jälkeen haltuunotto vastaisella & puolivalssilla ja samalla kädellä heitto toiseen putkeen. Putkesta taas vastaiseen käteen ja peruuttamalla muurille, siis minä peruutan, Awa ei - HA HA HA Silmänisku ... Sitten piiitkä kuljetus keinulle, haltuunotto ja pito molemmin käsin. Takari ensin nrolla 14 ja sitten nrolla 15. Kääntö vastaisella viimeiselle.

Toteutus: Putkelle ok. Haltuuotto myöhästyi ja Awa singahti pituudelle, ei kuitenkaan hypännyt sitä, mutta kaatoi ekan palikan - hyl. Sain käännettyä suht hyvin puomille, vaikka siinä tulikin ihan pieni kommunikaatiokatkos suunnasta. Awa otti loistavasti kontaktin, vaikka käskin "puomi", oikea käsky on siis "ota"... Puomin alasmeno loikattiinkin sitten oikein komiasti - 5vp, käskin kyllä "alas" ja ihan oikealla käskyllä, mutta oli ennemmin pyyntö kuin käsky. Awa oli lisäksi bongannut jo puomilta kaukaisuudessa siintäneen putkenpään ja oli kovaa vauhtia jo menossa. Eli haltuunotto muurilla myöhästyi ja sitä myöten meni kurvi pitkäksi - putken kautta - toinen hyl.

Jatkettiin suunnitelmaa. A ja 7-9 mutka oli ok. Sitten taas ohjaus unohtui jonnekin ja Awa juoksi putkesta ohi niin pitkäksi, että kääntyessään olikin (sopivasti) A juoksulinjalla ja tilaisuuttahan ei voinut jättää käyttämättä, eli sinne - kielto ja kolmas hyl. Loppu menikin sitten suht suunnitelman mukaan.

Eli kokonaispisteet 40 ajalla 43,62. Ihanneaika taisi olla vähän löysähkö, koska tälläkin suorituksella saatiin -21,38!