Awa pääsi lämmittelylenkille veikkapojan kanssa, ei tehty niin pitkää lenkkiä kuin eilen ja loppupäästä vielä varmuuden vuoksi käveltiin remmissä. Lämppärikeppejä otin muutaman tai siis piti ottaa, mutta ne muuttuivat sitten kontakteiksi... A, kepit ja puomi olivat vierivieressä. Keppejä siis piti tehdä, mutta jotenkin Awa löysi itsensä lähes joka kerta A:lta tai puomilta. Meillä pitäisi ihan selvästi olla vähän näyttävämmät kepit, tollaisia tikkuja kukaan näe... Vauhti tuntui kuitenkin olevan kohdallaan. Eli jatkossakin vähän rauhallisempaa lämmittelyä =) .

Sitten itse rataan, joka oli Missun suunnittelema ja tuomaroima. Rata oli kiva, vaikka kepeillemeno hieman mietitytti. Omalla liikkeellä oli ihan mahdollista saada Awa suoralle linjalle kepeille, mutta kepit eivät ole olleet meidän vahvin puoli viime aikoina. Radalla oli mutkaa mukavasti, saisi harkattua vastaista kättä niissä. Vastaisen käden käyttö tuntuu kyllä edelleen pöntöltä (ja näyttää ;) ), mutta minkäs teet kun Awa tuntuu toimivan niin. Heti jos unohtuu ohjaamaan koiranpuoleisella kädellä, niin Awa kiertää kauemman kautta aidat.

Puomi oli heti alkusuoralla, hypyn ja renkaan jälkeen, siinä oli tekemistä saada Awa osumaan nousukontaktille, oli hiinä ja hiinä. Sitten syöksy alasmenokontaktille, myöhästyin ja bojooing, megaloikka yli. Seuraavana putki, ja valmistauduin väärän käden ohjaukseen. Se mutka meni hyvin ja kepeille ohjaus. Ohjaus oli vähän löysä ja Awa juoksi ohi kepeistä. Otettiin uudestaan ja nyt onnistui. Loppu menikin sitten hyvin, muistin suurimman osan mutkista ohjata "sillee hullusti" ;) , mutta voisi se ohjaus nätimpääkin olla... Tulos siis oli 10 ja aika -15,00.

Agiranking22508.jpg
Agiranking 22.5.08

Kontakteja mietittiin vielä Missun kanssa päivän päätteeksi ja päädyttiin kokeilemaan myös puomilla samaa metodia kuin A:lla. Eli pysäytetään Awa etutassut kontaktille, eikä aina mennä itse estettä, näin vahvistetaan sitä, että Awa seuraisi mua paremmin ja sitä, että Awa ei olisi koskaan täysin varma, suoritetaanko kontakti nyt vai ei, jolloin olisi tarkkaavaisempi juuri ne ratkaisevat hetket ennen kontaktiestettä. Pysäyttämistähän olen kokeillut jossain vaiheessa puomilla, mutta se ei tuntunut hyvältä. Perusajatus siinä oli toinen, eli kokeillaan tällä ajatuksella uudestaan. Käskyt olisivat "puomi" ja "AA", jotka tarkoittaa etutassuja kontaktilla ja jatkokäsky molemmissa "kiipee".