Käytiin vielä Fiukun kanssa juoksemassa, kun virtaa tuntui riittävän - ainakin Fiukulla ;) ... Nyt sujui alusta jo vähän paremmin kuin eilen, jäi suurimmat uhoamiset pois, vähän kuitenkin piti ettei maine mene 8) .

Mä yritin taas muistaa oman tekniikkani, yllättävän tiukassa on se vanha väärä tyyli =/ . Heti kun juoksee ajattelemati, niin kah -> kädet vatkaa edessä. No, viimeistään siinä vaiheessa kun henki alkaa pihistä, huomaa että jaha, väärin meni... Eli siis jos on kädet liian edessä, niin silloin myös olkapäät ja hartiat on liian edessä ja sitten ei happi pääse kulkemaan  vapaasti -> olo kuin olisi kala kuivalla maalla. Eli siis taas pieni skarppaaminen ja asento hallintaan.

Fiuku on kyllä aika ihanteellinen juoksukaveri -- kun vain saa sen alkuintonsa purettua. Jolkottaa edellä tasaista tahtia tuntumalla kuitenkin. Peitsausta ei tapahdu paljoakaan ja jos yrittää, niin sen korjaaminen on paljon helpompaa kuin Awan kanssa. Tasaisuus on se avainsana, Awa kun tässäkin tekee täysillä tai ei ollenkaan, tasaisesta vauhdista ei ole tietoakaan - tosin Awa vetää, eli toisaalta saan kuitenkin apuja aika paljon siitä. No, jos juoksisi jatkossa puolet ja puolet, niin saan molempien edut käyttöön =) .