Tiistai 4.8. - Teemana haltuunotot

Kuten kuvasta näkyy, otettiin osia rankingista uudelleen käsittelyyn...

Ensin tämä kepit-A-pätkä. Yllättäen eka versio ei mennyt sen paremmin kuin kisoissakaan, joten otettiin osissa. Eka pätkä kepit-putki ja luoksetulosta palkka. Sitten kolmos-aita ja palkka, A:n ylösmenolle ja palkka, A ja palkka. Awalla oli kivaa . Muutaman toiston jälkeen Awa alkoi taipumaan haltuun.

Sitten toinen pätkä. Ongelmakohta oli keinun jälkeinen aita. Kokeilin ohjata useita versioita. Ensin niinkuin tein kisoissa - ei ongelmia kun vain muistin antaa Awalle hyppyrauhan. Sitten toiselta puolelta ottaen vastaan - ei tässäkään ongelmia, kerkesin hyvin pois alta, vaikka luulin toisin.

Lopuksi kokeiltiin vielä löytääkö Awa putkelta kepeille pelkällä käskyllä. Lähetin Awan siis putkeen ja jäin itse lähetettyyn päähän, käskien sieltä Awaa kepeille. Ja Awa meni ! Tähän oli hyvä lopettaa .

Keskiviikko 5.8. Haltuunotto-teema jatkuu

Awa meni alun yllättäen paremmin, kun olin itse ulkokaarteessa - sisäkaarteessa oli kiusausta mennä kepeille putken sijaan. Muuten jatkettiin palkkaus-linjalla kaikki mutkat. Meni jo paremmin kuin eilen.

Elli kulki yllättävän hyvin, harkkamäärään nähden . Sylkkärit oli täysin unohtuneet -> tuli hyvin haltuun, mutta ei ollut sitten hajuakaan mihin olisi pitänyt jatkaa. Ysi-aidalta putkeen oli myös työn ja tuskan takana, että saatiin mun ajoitus kohdilleen.

Awan ongelmakohta oli putkelta kääntyminen aidalle. Otettiin harjoituksen vuoksi kutsuna putken takaa, ei kuljettaen putken edestä aidalle. Palkkauksen jälkeen alkoi homma pelittämään.

Elli ei meinannut tässäkään irrota kolmoselle, koska sylkkärin kauttahan sinne oltiin menossa... Etsittiin oikeaa paikkaa mulle ja vrt. Awan linjoihin, piti olla kyllä huomattavasti lähempänä aitaa.