Päästiin Awan kanssa kuokkimaan Jartsun ryhmään, koska meidän omat harkat oli peruttu. Radan nähtyäni, mietin että olikohan tää kuinkakin hyvä idea , rata oli siis aika haasteellinen kiemura. No se ei pelaa joka pelkää   - eikun menoksi.

Nyt olis helpompi sanoa, missä onnistuttiin kerrasta, mutta menköön nyt perinteisesti...

Ykkönen oli ok, kakkonen mentiin väärinpäin, mun epäonnistuneen ajoituksen takia. Nrot 3 ja 4 ok. Sitten levähti, 5 mentiin kuitenkin ok, mutta sen jälkeen suoraan ykköselle...

6-10 ok (Wuhuu !). Kepeillä joku ihmeellinen käden heilahdus, ja Awa singahti sen mukana keppien väärälle puolelle. Huono heitto 12-putkeen ja Awa tuli ohi. 13-15 ok. Sitten putkien välissä oli ajoitus taas pielessä ja Awa punki mun takaa puomille. 17-19 ok. (huh huh...)

Jauhettiin alkua vielä useammalla tavalla, mutta jos kääntö onnistui 1-2 välissä, niin sitten kakkosen jälkeen ei kerennyt kääntämään, jolloin Awa sujahti putkeen. Päädyttiin alkuperäiseen versioon, eli siis vetoon ulkoreunalla ja silloin kerkesin 2-3 väliin ottamaan Awan kiinni käännökseen. Sama juttu vitosella - vastaisella käännöstä ja kunnolla haltuun vitosen jälkeen.

Ja taas haku ysiltä tarkemmin, jolloin ei tarvinnut varoa niin paljon puomia ja kepeillemeno rauhoittui. 12-putkelle kunnollinen vienti. Sitten harkattiin putkesta putkeen viennin ajoitusta. En saanut olla kovin edessä, koska sitten Awa bongasi mun takaa puomin, enkä myöskään takana, koska sama reaktio. Yritä siinä nyt sitten olla millilleen oikeassa paikassa  - löydettiin kuitenkin se paikka ja putkeen meno oli ok.

Mutta että aika paljon toistoa ja pientä pyöritystä, joissa paljon virheitä ja Awan vire kesti! Jiihaa!!!  Että loppupelissä jäi ihan hyvä fiilis, vaikka rata ei mitään kaunista katseltavaa ollutkaan .