Metalli: Härnäiltiin Fiukua kapulalla ja nostettiin virettä, kun ei se saanutkaan kapulaa kun olisi halunnut, kun vire oli tarpeeksi korkealla, niin heitin kapulan ja Fiuku sai hakea sen. Toi useamman kerran tällä tavalla =) . Näitä lisää.

Kaukot: Edelleen taisteltiin seisomisen kanssa. Kun ei osaa, niin ei osaa... Anne oli namien kanssa Fiukun takana ja minä ihan kiinni Fiukun nenässä, ettei etenisi. Fiuku ei noussut ilman apua, eikä avun kanssa. Istua toljotti vain silmät tapilla, että mitä ihmettä mä oikein haluan 8) . Jos Fiuku sattumalta nousi, niin kääntyi heti taaksepäin hakemaan namia... Saatiin sitten lopulta muutama onnistunut sekunninsadasosan seisominen - kerkesin siis vapauttamaan namille, ennenkuin Fiuku lähti omin luvin.

Odotellessa testailin seisomista vielä, ja jotenkin ajatuksissani tein nousuja "vanhalla tavalla", eli käänsin käsimerkissä nyrkin toisinpäin ja kah, Fiuku nousi heti! Miten mä olin voinut unohtaa tuollaisen?! Tää pitää nyt muistaa ja kokeilla uudestaan, josko olisi löytynyt avain ongelmaan :) .

Tunnari: Kokeiltiin kisamaista hakua, eli hämyjä oli 5? ja oma. Kaksi namia matkalla. Fiuku lähti hyvin kapuloille, mutta toi arvalla. Ja väärin meni. Otettiin uusiksi ja sama juttu toistui. Sitten jätettiin vain oma riviin ja oo'la'laa Fiuku toi oikean ;) ...

Idea tuossa oli, että josko Fiuku miettisi hommaa enemmän, kun kapuloita olisikin rivissä useita, se kun on vähän suuruudenhullu. Usein siis alkaa tekemään tosissaan töitä vasta, kun on oikeasti mitä tehdä. No tänään ei toiminut. Fiukulla ei ole edelleenkään hajuakaan mikä tunnarissa on se idea.

Ohjatut: Hakemiset oli ok, merkille asettelussa oli parantamisen varaa. Liian monta liikkuvaa osaa ;) ... Saatiin kuitenkin ihan ok suoritukset, kaksi hakua molemmin puolin.