Otsikosta voi varmaankin jo päätellä, että Fiuku oli tänään harkkavuorossa ;) ... Rimat oli 40-60cm vinossa, okserista otettiin toinen rima pois, muuri tehtiin medi-korkeudella ja puomi väistettiin sujuvasti. Fiukun meno oli aivan toista kuin maanantaina, voisi siis sanoa että tuttua ja turvallista -- tai no jos kuitenkin jätetään se sana 'turvallista' pois tuosta yhtälöstä... Eh... Meno näytti siis taas tältä:

1881239.jpg

Eka 'paljon melua, vähän korvia'-rata:

2079140.jpg

Suunnitelma: Jättö, kutsu, haltuunotto kakkosella, kääntö vastaisella muurin taakse ja lähetys putkeen. Putken jälkeen valssi ja yhdessä muurille. Palkka. Uusi aloitus ennen okseria, kääntö kyljen mukana A:lle. A:n alastulossa puolenvaihto Fiukun ollessa kontaktilla. Lähetys aidan taakse vastaisella kädellä, koiran puoleisella kympille, puolivalssi ja koira vastaiseen käteen, heitto yhdelletoista. Lähetys putkeen ja koiranpuoleisella kädellä viimeiselle aidalle.

Toteutus: Eka aita meni suunnitellusti... Lupaavaa... Haltuunotto jäi vähän vaiheeseen kakkosella ja Fiuku syöksyi kakkoselta suuna päänä edessä olleelle aidalle. Tein alun uudestaan ja nyt mentiin niinkuin piti, vaikka ei se mitenkään nättiä ollut.

Sitten puomin jälkeiselle osiolle. Nyt ei ihan muista, mutta jonkun kerran otettiin tätä uusiksi, eli siis ainakin kerran Fiuku karkasi putkeen. A:n alastulo oli ihan ok, mutta itse meinasin sössiä sen joka kerta - puolenvaihto oli myöhässä. Esteen taakse ohjaus meni suurimmaksi osaksi hyvin, jei =) ! 

Sitten välistävetoon. Sain Fiukun tulemaan välistä, mutta kulmikasta oli, sitten putkeen -- eiiiiiih!! Fiuku rynni putken taakse kauheata kyytiä... Ei kyllä käynyt pienessä mielessäkään, että se ei lukisi putkea... oi ja voi...

Otettiin uusiksi ja saatiin onnistumaan. Viimeinen aita oli ok. Huh huh...

Toka 'yhtä paljon melua, vähän enemmän korvia'-rata:

2079141.jpg

Suunnitelma: Jättö, kutsu, haltuunotto ennen muuria, tiukka hallussapito mutkan ajan. Kolmosen jälkeen pieni vekki vastaisella muurin suuntaan ja siitä lähetys putkeen. Putken jälkeen vekki vasemmalle ja haltuunotto, lupa muurille. Haltuunotto vastaisella ja lupa kuutoselle. Vasurilla lupa seiskalle ja oikealla kääntövinkki, takari. Vastaisella välistäveto ja ohjaus kasille. Oikealla kädellä kääntö A:lle. A:n jälkeen puolenvaihto. Pieni vekki vasemmalle ja okseri, haltuunotto vastaisella, veto ja lähetys putkeen. Normisti viimeinen.

Toteutus: Seiskalle meni loistavasti 8)! Välistävedossa tuli ihan pikkiriikkinen hätäily, joka kostautui ja kosahdettiin siihen. Hiottiin tätä pätkää uudestaan, mutta ei päästy uudelleen rytmiin sitten millään, ajoitus oli siis pielessä. Lopulta saatiin kulmikas onnistuminen. A ja okseri ok, mutta sitten mentiin ja lujaa putken väärään päähän. Otettiin uudestaan tiukemmalla haltuunotolla okserin jälkeen ja nyt oli ok.

Yhteenveto

Fiukulla oli selvästi noussut nuppiin maanantainen harkka, kun pääsi tekemään ekaa kertaa ratamaisesti agia. Kierroksia oli siis yli oman tarpeen ekalla radalla. Se sitten yhdistettynä siihen, että kuvittelin jostain syystä olevani jonkun pikku-Fifin kanssa radalla, niin sen tietää miten siinä käy... Huoh...

Tokalla radalla oli jo vähän meininkiä. Alkoi jo muistumaan, miten Fiukua oikeasti pitikään ohjata - herää kysymys, kuka oikein sanoikaan että Eltsu ja Fiuku on kuin kaksi marjaa?!... *viheltelee*... Se tyyppi ei kyllä yhtään tiennyt mistä puhui... Heh... Nyt täytyy siis todeta, että Eltsu on enemmän junamaisempi ja Fiuku on tuollainen pikku-pyörremyrsky.