Hetken löi tyhjää kellon soidessa, että voihan fidu, mikä, mikä tuo ääni on 8/ ... Zzz... Kunnes muistin ja vieterin lailla pomppasin sängystä ylös ja kamat & koirat kasaan. Tai siis koira, eli Awa. Täydennystä koirakaartiin saataisiin sitten pihalla, kun Eltsu saapuisi.

Harkkateemana olisi tänään kepit ja lyhyttä & ytimekästä harkkaa.

Eka pätkä

1974166.jpg

Molempien kanssa sama metodi, eli haltuunotto ennen kakkosta ja kääntö kepeille. Sitten putkeen lähetys, takari ja vastaanottamaan aidalle, vähän vauhtia pois ja lähetys kepeille. Elstun kanssa oli putken jälkeisellä aidalla ongelmia, koska aidan edessä oli vielä yksi aita tyrkyllä ikävästi, eli sinkosi helposti sinne. Korjasin tiukemmalla haltuunotolla. Awan kanssa oli ongelmana paikalla pysyminen lähdössä, kävin siis palkkailemassa pysymisestä.

Toka pätkä

1974169.jpg

Eltsun kanssa kokeilin vekkiä kakkosen ja kolmosen väliin, ei oikein toiminut. Sitten kokeilin haltuunottoa ennen kolmosta ja nopea kääntö kepeille, oli parempi. Keppien jälkeen sylkkärillä aidalle - käänsin liian pian ja Elli kääntyi aidan vierestä. Otettiin uusiksi, nyt pidemmällä viennillä ja onnistui. Sitten Eltsu bongasikin seuraavan aidan takana olleen putken ja rynni sinne. Taas uusiksi, tiukemmalla haltuunotolla, ja kääntyihän se.

Awan kanssa otin suosiolla haltuunoton ennen kolmosta ja lähetin kepeille. Awa hakee kyllä jo aikas hyvin kepit =) . Sitten sylkkärillä aidalle, vähän epäröi ja juoksikin sitten aidan ulkokautta ohi. Otettiin uusiksi vähän pienemmällä lähetyksellä ja nyt ohjautui hyvin aidalle. Sitten teki Ellit, eli juoksi aidalta suoraan putkeen 8/ . Ja sitten taas uudestaan, tiukemmalla haltuunotolla ja nyt mentiin oikein =) .

Kolmas pätkä

1974171.jpg

Lopuksi tehtiin kiva vauhti-pätkä. Kokeilin molempien kanssa takaaleikkauksia kepeillä ja molemmilla meni loistavasti.