Awan ensimmäinen ALO-luokan epävirallinen tokokoe, tuomarina oli Paula. Awa vaikutti tosi hyvävireiseltä koko päivän ja vuoroa odotellessakin tarjosi hyvin helposti seuraamista.

Pisteet:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1. Luoksepäästävyys – 8

Awa peruutti vähän tuomarin tullessa "liian liki". Tää oli tiedossa, että on vielä kesken.

2. Paikkamakuu 2min – 10

Hieman oli levoton pää, mutta muuten loistava! Ilman kippoa! Ja häiriötä oli: ensin rivistä poistui koirakko niin, että kävelivät mun ja Awan välistä 8/ , sitten oli vielä joku innokas ampuja lähimaastossa, niin että pauke oli sen mukainen.

3. Seuraaminen kytkettynä – 10

                     Tähän ei ole mitään lisättävää =) .

4. Seuraaminen vapaana – 9

Vähän Awan motivaatio laski, kun ei saanut palkkaa. Nenä kävi maassa jonkun kerran ja vähän jätätti. Jossakin kohtaa annoin suullista kehua, niin korjasi hyvin asennon ja kontaktin. Molemmissa seuraamisissa täyskäännöksen pysähtymiset onnistui, jei!

5. Liikkeestä maahan – 9

Hmm… Mitähän tässä tapahtui… Seuraaminen taisi olla alussa vähän vaisua ja maahanmeno taas seisomisen kautta, mutta muuten ok.

6. Luoksetulo – 10

Tää näytti jo aika menetetyltä, kun Awa lähti juoksemaan mun luo, niin kaarsi selvästi mun oikealle puolelle! Viime tipassa sitten tuli kuitenkin ihan oikein sivulle, huh…

7. Liikkeestä seisominen – 8

Lähdössä Awa jäi istumaan ja kun käskin uudestaan niin tyyppi katseli vain taivasta ;) ... Seuraamis-motivaatio oli nollassa, tuli kuitenkin sitten vihdoin mukaan liikkeeseen ja loppu sujui hyvin.

8. Hyppy – 0

Awa lähti hyvin, mutta sitten jäi haistelemaan lautoja 8/ … Katseli sen näköisenä, että "siiiis mitääää?!?" Otettiin harkkana pari kertaa, niin että Anne-liikkuri laittoi namin toiselle puolelle ja Awa luvalla sai hypyn kautta sen hakea.

9. Kokonaisvaikutus8

 

Pisteitä yhteensä 166, josta vähennettiin välipalkkaus - 10p, eli tulos oli siis 156.

Kokonaisuuteen olen erittäin tyytyväinen. Sellaisissa kohdissa tuli virheitä, mitkä oli tiedossakin ja muutama täydellinenkin suoritus, vaikka oletus oli muuta =) .

Harkattiin vielä neljän eri ihmisen avustuksella luoksepäästävyyttä ja kehääntulotarkastusta. Kolmen ensimmäisen kohdalla väisti taakse ekalla kerralla, mutta sitten kerta kerralta väisti vähemmän. Viimeisen "tuomarin" harkassa Awa ei liikahtanut milliäkään ja lopetettiin siihen.

Tässä olisi 1,5 vkoa aikaa tehdä sitten vielä hommia ennen virallista koetta. Ajattelin, että keskitytään seuraamiseen motivaation kannalta. Jatketaan siis näitä viime päivien harkkateemoja - iloista & lyhyttä, sekä kisamaisempaa suoritusta megapalkalla.

Hyppyä pitää harkata lisää. Uskoisin, että tänään hyppäämättömyyden vika oli hypyn korkeus ja olematon harkkamäärä virallisella hypyllä. Viimeksi mitä ollaan hyppyä tehty, niin se tuntui kuitenkin olevan Awan lemppareita - ollaan tosin harkattu laudan verran alemmalla.