Eltsu ja Altsu ;) pääsi agittamaan pitkästä aikaa ja vieläpä halliin. Molempien kanssa keskityttiin samoihin asioihin eli mutkien suorittamiseen mahdollisimman tiukasti ja haltuunottoihin.

Elli aloitti. Hiottiin tiukkoja mutkia niin, että haltuunotto oli ennen aitaa ja Eltsun piti pysyä hallussa koko mutka, haltuunotoissa oli namipalkka. Käskytyksessä pitää muistaa olla jämäkämpi - ei siis mitään uutta ;) .

Kokeiltiin puomilla hidastusrimaa, eli rima oli maassa ennen puomia ja ideana oli, että Elli hyppäisi ensin riman yli, sotkisi vähän askellajiaan ja siten osuisi kontaktille. Alkuun Eltsu ihmetteli suuresti rimaa ja hidasti hyvin rimalta kontaktille asti. Sitten alkujännitys alkoi talttumaan ja vauhti kasvoi, samoin loikka riman yli -- ja kontaktin yli... Pohdittiin tätä pitkään ja hartaasti, lopputuloksena oli, että jatketaan nyt kuitenkin sillä vanhalla metodilla, eli pysäytys kontaktille. Oli hauska kuitenkin testata tällainenkin tapa =) .

Vielä lopuksi tehtiin keppejä apuohjaajan kanssa. Juha hetsasi lelulla keppien loppupäässä ja minä innostin alkupäässä, sitten vain lupa mennä. Kaksi kertaa meni loistavasti, kolmannella oli jo niin kiire lelulle, että kepit unohtui välistä ;) ... Saatiin onnistunut suoritus ja lopetettiin siihen.

Sitten Awan vuki. Awalle suunniteltiin ihan oma rata, eli sopivassa suhteessa helppoa vauhtisuoraa ja tiukkoja käännöksiä. Palkkasin taas haltuunotoissa. Ekalla kiekalla pidin vähän liian itsestään selvänä suoria osuuksia, että kyllä Altsu osaa lukea rataa, ja sitten kävikin melkein ohraisesti, kun Awa pääsi hukkumaan selän taakse... Saatiin korjattua kyllä. Seuraavalla kiekalla muistinkin ohjata myös näitä ns. helppoja pätkiä ;) . Awalla oli kokoajan tosi hyvä tempo, eikä ottanut hernettä nenään virheistä, eikä haltuunotoista, jee!

Tehtiin vielä keppejä. Ensin kaksi lähetystä pienestä avokulmasta. Sitten Juhalla oli mielenkiintoinen ehdotus - miten Awa menisi kepit, jos mä jäisinkin lähetyspaikalle? Piti ihan selventää useaan kertaan, ettäkö siis.. ettenkö mä siis liiku mihinkään?! Ja että mitenkö Awa pujottelisi siis?! Öööö... Ei mitenkään?!

No, ei muutakuin kokeilemaan, onpa sitten taas mitä  harkata ;) . Juha meni keppien loppupäähän palkan kanssa ja minä lähetin. Herttinen, Awa lähti kepeille kuin ohjus, viis veisasi mun sijainnista 8) . Tuli kyllä muutaman välin liian aikaisin pois, mutta ei edelleenkään ihmetellyt mitä mä puuhailin. Kokeiltiin uudestaan ja nyt meni täydellisesti! Pikku Pupunen pääsi kyllä yllättämään mut täydellisesti, enpä olisi uskonut, että se lähtee pujottelemaan musta poispäin ja vieläpä niin, ettei vauhti hidastunut yhtään!