Käytiin ensin Fiukun kanssa ulkona pikkulenkillä ja ihastelin ilmaa, olisi juuri sopiva juoksua ajatellen. Kotona sitten vaihdoin vermeitä niskaan, kun mieleen tuli sellainen hidastava tekijä, että koirat olivat syöneet jo tältä illalta. Nonni. Se siitä juoksemisesta. Virtaa oli kuitenkin kuin pienessä kylässä ja eiku tokottamaan Awan kanssa.

Seuraamiseen saatiin kunnon häiriötä, kun varmaankin kaikki kylän kissat olivat päättäneet pitää kokoontumisajot meidän nurkilla, aaargh! Ainakin huomasin hyvin selkeästi opettaneeni epähuomiossa Awalle sen, että nami eli palkka on yhtäkuin vapaa. Eli sitten harkattiin vähän seuraamista ja sen jatkamista palkasta huolimatta. Ei mennyt kovin hyvin :/ .

Päästiin kissa-vapaammalle alueelle ja harkattiin seuraamisesta maahanmenoa. Sepä on nyt jotenkin niin tylsää Awan mielestä, tarjoaa seisomista ja katsoo mua sen näköisenä että bläääh. Otin muutaman maahanmenon käsiavulla, mutta se ei oikein auttanut halutulla tavalla - Awan etupää menee kyllä maahan namin perässä, mutta takapää jää ylös, kun tarpeeksi kauan odottaa, niin kyllä sekin pikkuhiljaa valuu - hitaasti - hyvin hitaasti... Sitten kokeilin toista taktiikkaa, eli peruutin ja käskin Awan maahan käsiavulla ja äänellä. Awa tsiikaili mua kummastuneena, mutta kiinnostuneena (jeee!). Maahanmeno oli hetkittäin ihan kivaa taas. Heitin namin Awalle, kun oli tehnyt oikein.

Sitten päivän paras: kokeilin ihan mielenkiinnosta miten Awa jäisi seisomaan samalla taktiikalla ja mitä Mussukka teki? Siis aivan oikein, jäi seisomaan, heti alusta asti! Tätä en siis ole vielä harkannut mitenkään ja Awalle meni jakeluun samantien?! Jäi heti ekasta käskystä niille sijoilleen seisomaan, liikuin mä tai en. Heitin taas namia palkaksi. Aivan uskomatonta!

Tehtiin vielä muutama seuraamisesta istuminen ja sekin oli helppoa Awan mielestä =) . Sitten taas seurailtiin kissalauman läpi. Tässä on kyllä vielä tekemistä. Kun tuon pätkän saan Awan seuraamaan täydellisesti päästä päähän, niin a'vot. Niin no, sitten tietysti lisätään vaikeusastetta ja otetaan joku liike siihen mukaan ;) . Ja voin kertoa, että luoksetulo ei ole se liike 8) .