Käytiin taas Fiukun kanssa mummoilemassa tuolla läheisellä mäellä =) . Ja muun lenkin ohessa käytiin parilla puunrungolla leikkimässä. Fiukkis muistaa jo selvästi mistä on kyse ja kirmaakin vauhdilla runkojen luo, kun oikealle polulle käännytään. Tasapainotteluvauhti on triplaantunut ja Fiukkis menee rennosti runkoa päästä päähän. Nyt tehtiin lisäksi oma metsäinen versio hyppytreenistä. Eli Fiu sai hyppiä saman rungon yli kahdeksikkoa. Aina samalla alastulolla loikattiin takaisin rungon toiselle puolelle. Fiukun mielestä tää oli ihan huippua :) .

Pihalla otettiin vielä muutama tunnari-harkka. Meillä oli neljä hämykapulaa ja oikea. Hämyt on olleet ulkona hajustumassa 2 vkoa. Hämyt olivat toisessa reunassa ja oikea noin puolen metrin päässä. Fiukkis hakee hyvin oikeaa ja on rauhoittunut tosi hyvin hommaan. Vielä ei kuitenkaan ole ihan syttynyt lamppu pään päälle, että mitä tässä haetaan, mutta vauhdin väheneminen on hyvä merkki. Fiuku yrittää kyllä kovasti pohtia, että mikä on jutun juoni.

Awa pääsi tokottelemaan. Aattelin taas aloittaa ihan alusta, eli motivaation hausta. Otettiin ihan perus-sivulletuloja ja lelulla palkka oikeasta asennosta. Lyhyitä seuraamispätkiä, seisomista ja maahanmenoa, joka kerta lelupalkka. Paikkamakuuta otettiin aluksi ja lopuksi. Awa jää varmasti ja kestää jo hyvin mun liikkumisen kauemmaksikin. Mutta sen on edelleen vaikeaa ymmärtää, että miksi mä seison toisaalla ja Awan pitäisi maata muka toisaalla. Kun ei tapahdu mitään, niin on ihan huipputylsää... Ja sitten on viimeistään liikuttava, kun alkaa tuntua, että mamma on unohtanut pikkuisen makoilemaan keskelle kenttää yksinään ;) . Eli siis tässäkin harkataan seuraavaksi matkaa niin, että palaan eri pituisilta pätkiltä palkkaamaan. Ja aikaa niin, että olen suht lähellä, ehkä 1-5m, ja eri pituisia aikoja.

Illalla mentiin vielä crossailemaan. Nyt tuntui ekaa kertaa juoksu itsestä helpolta ja kevyeltä. Noin 3km:n lenkistä käveltiin kaksi pätkää. Wuhuu, taisi olla jonkin sortin ennätys meille =) .

Sitten ihan muuta asiaa. Mulla on testissä kaksi laskuria, katsotaan kumpi on parempi. Tuntuu, että tuo alkuperäinen ottaa ihan kaikki laskuun mukaan, (suurin piirtein jo pelkän ajatuksenkin), vaikka sen ei siis pitäisi niin tehdä.