No niin, nyt mulla on sitten se putkihullu koira, wuhuu ;) ... Ratakuvio:

2153447.jpg

Kepeillemenoa pohdin pitkään, olin varma, ettei selvitä siitä. Päätin kuitenkin yrittää ja kerkesin lopulta hyvin nelosen taakse tekemään valssia ja viemään Awan kepeille tassusta pitäen. Awa tuli mukana hyvin ja meni ekaan väliin oikein, mutta sitten... 8D !!! AAA!!! En kerennyt kissaa sanoa, kun Awa jatkoi ekasta keppivälistä oikein sujuvasti suoraan A:lle... Otettiin uudestaan ja nyt tiukemmalla käskytyksellä kepeillä ja phuuh, onnistuttiin =) .

Toinen hankalampi kohta oli esteet nro 11-15. Ekassa versiossa olin aitojen 12 ja 13 tällä puolella, ohjaten puolivalssilla nrolle 12 - ei toiminut, en kerennyt enää nrolle 13 tai Awa bongasi putken nrolta 11... Tokassa versiossa tein valssin esteiden 11 ja 12 väliin - nyt sain Awan käännettyä nrolle 13 ja jopa nrolle 14, mutta aika nihkeää oli. Kolmannessa versiossa tein valssin edellisen tavoin ja persjätön nrolla 13 (keppien puolelle) - myöhästyin melkein järjestäin. Neljäs versio oli sama kuin edellinen mutta persjättö nron 13 toiselle puolelle - tämä tuntui kaikkein luontevimmalta, ja kerkesin hyvin myös nrolle 14.

Näissä toistoissa tuli ilmi Awan nykyinen putkihulluus, kun se melkeinpä joka toisella kerralla syöksyi nrolta 11 suoraan putkeen - ei edes se hidastanut yhtään, että seisoin putken suun edessä 8) ... No sitä saa mitä tilaa...