Launantai

Kaukot: Jatkettiin istualtaan tätä hommaa. Ilman käsimerkkejä. Näyttäisi, että Fiuku on jo vähän tajunnut mitä käsky "seiso" tarkoittaa.

Metallinouto: Aloitettiin taas hetsaamisella, sitten heitin ja päästin Fiukun liikkuvan kapulan perään. Fiuku haki kaksi kertaa ihan hyvin. Palautus-vaiheessa voisi vain tulla vähän kovempaakin, mutta toisaalta Fiuku ei kyllä tule luo yhtään sen kovempaa puukapulankaan kanssa...

Ruutu: Anne vei lelun ruutuun. Mä virittelin Fiukua sen aikaa. Fiuku meni käskystä suoraan ruutuun. Toinen samanlainen perään. Nyt tuntui ekan kerran, että Fiukulla oli käsitys mitä tässä hommassa haetaan. Jäi hyvä fiilis Hymy.

Ohjattu nouto: No nyt sitten päätettiin kuitenkin kokeilla yhdistää merkki ja nouto. Mutta niin, että lähettäisin Fiukun merkille ensin ja sitten vasta Anne laittaisi kapulan paikalleen ja mä käskyttäisin hakemaan. Ekalla kerralla Fiuku lähti hyvin merkille ja pysähtyikin sinne, oli vain vähän hassussa asennossa - siis pää musta poispäin Kieli ulkona, mun käsimerkki meni siis vähän harakoille. Hyvin Fiuku kuitenkin lähti hakemaan kapulaa. Ekaksi yritelmäksi ihan ok suoritus. Toinen perään. Nyt Fiuku bongasi kapulan jo merkille mennessään, oli jo jatkamassa matkaansa kapulalle, kun käsky "seis" meni tajuntaan ja pysähtyi kesken ison loikan, kääntyi muhun päin ja jäi niille sijoilleen Nauru! Sitten saikin luvan jatkaa matkaa ja toi kapulan mulle.

Tunnari: Tätä mietittiin tovi, että tehdäkö vai ei. Mutta päädyttiin testaamaan. Ensin piilotettiin oma maton kulman alle ja lähetin Fiukun etsimään. Haahuili sinne tänne ja oli ihan ulalla, että mitääää?!? Mentiin sitten yhdessä etsimään. Toisella kerralla oli nami, jonka takana oma, jonka takana hämy. Fiuku meni namille, ja sitten omalle ja toi sen. Nenän käytöstä ei kyllä ollut tietoakaan. Mutta toi sentään sen oman... Neuvoksi saatiin siis, että lisää piilottamista, että oppisi käyttämään nenää.

Sunnuntai

Tunnariharkka jatkuu... Ensin kokeilin ihan sillä systeemillä mitä oon nyt viimeksi tehnyt, eli oli 5 hämyä ja oma rivissä. Fiuku meni kapuloille, suussa varmaankin kävi yksi, mutta jatkoi haistelua, osui omaan ja toi sen. Sitten kaksi piilotusta. Ekaa haki vähän enemmän, toka oli jo piis of keik ja löytyi heti.

Awalle tein pelkkiä noutoja. Eli oli oma ja matkaa 2m. Tehtiin yhteensä 3 hakua, jotka paranivat kerta kerralta. Tuonnit ei ole edelleenkään mitään oppikirja-tasoa, mutta viimeinen sentään pysyi jo suussa koko tuon 2 metriä Silmänisku.