Meillä olikin tänään tuuraaja ja niin päästiin taas Jartsun oppiin. Teemana oli takaakierrot. Rata oli.. eh.. mielenkiintoinen Cool. Loppupelissä siis ihan hauska, vaikka mielessä kävikin, että mitenkä mä kerkeän yhtään mihkään...

Suunnitelma: Otan vastaan kakkosen takana, pieni vekki vasemmalle kolmoselle mennessä. Pukkaus nelkun taakse ja samalla valssi, sama juttu uudestaan vitosella. 6-9 sisäkurvissa. A:n jälkeen valssi ja heitto pussiin. 11-13 taas sisäkurvissa. Heitto nron 14 taakse jääden itse aidan ei-seinän puolelle, heitto nrolle 15 ja takarilla vaihto 15-aidan seinänpuoleiselle puolelle. Taas heitto nron 16 taakse ja jatkan itse aidan ei-seinän-puolelta (selitä tätäkin nyt sitten...). 17 ja 18 sisäkurvissa. Putken jälkeen vekki vasemmalle, takari nrolla 21 ja maaliin. Huh.

Toteutus: Alku A:lle asti meni suunnitellusti. Sitten Fiuku oli unohtanut näemmä kokonaan mitä A:lla pitää tehdä, pysähtyi siis alasmenolle kyllä, mutta vasta maahan. Otettiin se uusiksi. Sitten meni nrolle 15 ihan siedettävästi. Häslättiin nroa 16, mutta menihän se. Loppu oli taas ok.

Palattiin nroille 14-16. Pienen neuvottelun jälkeen päädyin testaamaan sellaista, että menisinkin suoraan nron 14 seinänpuolelle, samalla kun vedän Fiukua perässäni sinne. Luulin ettei sinne kerkeäisi, joten en ollut sitä vaihtista edes pohtinut - todellisuudessa sinne kerkesi hyvin. Sitten veto nrolle 15 ja haltuun, jonka jälkeen heitto nron 16 taakse. Tää kohta ei sitten taas toiminutkaan ollenkaan. Fiuku kyllä tuli haltuun, mutta ei sitten millään mennyt aidan taakse, vaan hyppi sitä väärinpäin. Vaikka sain kuskattua jopa siivekkeelle asti niin, että oli jo menossa taakse, niin silti viime tipassa kääntyi aina takaisin hyppäämään aidan väärinpäin - pieni päähänpinttymä siis Cool...

Suunnitelma C siis käytäntöön ja valssi viidentoista jälkeen. En meinannut millään saada päähäni mikä on valssin oikea paikka, meinasin tehdä kokoajan sen liian aikaisin. Mutta kolmannella yrittämällä idealamppu vihdoin syttyi ja saatiin homma toimimaan. Tosin jos radalla olisi oikeasti pitänyt tehdä tää valssilla, niin tooosi kiire olisi ollut... Mutta ei (onneksi) sitten testattu koko hommaa enään Kieli ulkona.