Tehtiin kaksi rataa, jotka oli muokattu halliin sopiviksi Anne Saviojan radoista.

2173438.jpg

Seiska-aidan jälkeinen kurvi meni vähän pitkäksi ja joku tomppeleiden tomppeli unohti käskeä Awan puomin ylösmenokontaktille, käski vain suoraan "puomi"! Kyllä Awa siis osui kontaktille, mutta kun ollaan sovittu tietyt pelisäännöt, niin kyllähän niitä pitäisi noudattaa... huoh... Muuten rata oli hyvä ja Awa oli loistavasti kuulolla.

2173439.jpg

Nyt oli haastetta astetta enemmän, vaikka rata itsessään oli helpompi ;) ... Pieni keskittymisongelma iski. Otin alussa vastaan ja käänsin Awan sylkkärillä putkeen. Sylkkäri ei ihan osunut kohdalleen ja Awa juoksi putken ohi takakautta 8) ... Mietti, että tää on ihan uusi juttu, mutta kun käskettiin, niiin ;) ...

Lähtö kaksi: Sama juttu uusiksi ja putkeenkin mentiin, mutta sitten total black out, ei hajuakaan mihin piti mennä seuraavaksi. Eli pieni muistuttelu ja taas alusta. Nyt vaihdoin sisäkurviin alun ja se tuntuikin toimivammalta.

Kokeilin nrolla 12 takaaleikkausta ja samantien nrolle 13 valssia. Kohtaa piti vähän hioa, mutta saatiin toimivaksi. Nyt muistin myös puomin käskyn =) .

**** Ja nyt aaaaltojaaaa kehiin: Awa ei kertaakaan karannut millekään kontaktille, EIKÄ putkelle!!! Jipiiii!!! Oli varmaan eka harkka ikinä tällä tyylillä ;) !!