Fiuku kävi harkkaamassa taas itsenäistä toimintaa. Niina oli apparina joka esteellä herkku-kissanruokakipon kanssa, niin että Fiuku sai palkan heti, kun kipolle pääsi. tehtiin lyhyttä vaihtoa, eli yksi osio ja koiran vaihto.

Ohjelmassa oli kepit, keinu ja pituus. Kepit oli yhtä ihkut kun aina ennenkin Kieli ulkona, nyt Fiuku meni varmemmin loppuun kuin lauantaina. Sitten otettiin keinua, tässäkin oli huima parannus. Pitää vaan vielä harkata lisää, niin että toimisi myös ilman namikippoa. Sitten pituus, jota tehtiin suoran putken kautta. Fiuku ei meinannut millää irrota yksinään pituudelle. Varsinkaan silloin, jos olin keppien puolella juoksemassa itse, Fiu oli niin varma, että pituuden jälkeen - tai ennen - kaarrettaisiin kepeille, ettei keskittynyt koko pituuteen yhtään. Helpotettiin harkkaa sen verran, että tehtiin pelkkää pituutta ja nyt alkoi homman idea mennä jakeluun Cool. Saatiin ihan hyviä itsenäisiä pituuksia aikaiseksi.

Lopuksi otettiin pieni ratapätkä, jossa ei ollut muuta ideaa, kuin että tehtiin kaksin kokoajan - tasapainotettiin vähän alun itsenäistä suorittamista, ettei lipsahdeta liian itsenäisiksi Silmänisku.