Fiukun ohjelmistoon kuului ruutu, tunnari ja kaukot.

Vietiin ruutuun yhdessä lelu ja palattiin merkille. Eka lähetys meni vähän pipariksi, häiriötä oli vähän liikaa, eikä Fiuku osannut oikein päättää mihin suuntaan pitäisi lähteä, joten jäi steppaamaan mun eteen. Tokalla varasti ihan hitusen, muuten ok. Kolmannella tuijotti sitkeästi mua, mä taas odotin, että kattoisi eteen, jotta voisin käskeä, siinä sitten odoteltiin ;) .. Kunnes Anne kehoitti käskemään, koska Fiuku oli kuulema kokoajan menossa, mutta odotti multa vain lupaa. Luvan saatuaan Fiuku paineli suoraan ruutuun =) .

Ekassa tunnariharkassa oli kaksi väärää ja oma. Fiuku nosti ensin oman, tiputti, nosti väärän, tiputti, nosti oman ja toi. Tokassa harkassa oli yksi väärä ja oma. Vein itse oman. Lähetin, Fiuku meni omalle, mietti hetken ja toi sen. Nyt ei ollut namia maassa ennen kapuloita, mutta silti Fiuku meni maltilla kapuloille ja käytti nenää hyvin. Idealamppu ei ole kuitenkaan ihan vielä syttynyt.

Kaukoissa istuminen ja maahanmeno on ihan hyvällä mallilla, mutta seisominen on Fiukun mielestä tosi tylsää. Nousee siis hitaasti, jos nousee, ja etenee helposti. Kokeiltiin namia takana, mutta homma oli aikamoista häsellystä, joten hylättiin se. Sitten Anne näytti miten saisin Fiukun nopeasti ylös ja johan alkoi lyyti kirjoittamaan. Fiukulla oli hauskaa ja vihdoin näytti, että alkaisi tajuamaan, että mitä haetaan. Käden liike oli sinänsä sama, kuin mitä itse olen käyttänyt, mutta huomattavasti napakampi. Pitää vain muistaa heittää palkka-nami Fiukun taakse, ettei siis palkkaa kädestä.