Hankalimmat paikat:

- Kolmonen: Awalle tyypillinen paikka painaa ohi koko esteestä ja bongata tilalle joku linjalla oleva, tässä tapauksessa esim. kepit.

- Vitonen: Sama ongelma kuin kolmosella, nyt putki tyrkyllä.

- 11-12: putken takana oli A, joten Awa valkkaisi hyvin helposti sen putken sijasta. Kiitos kopparina toimineen harkkakamun , Awa ei ehkä tällä kertaa huomannut koko estettä.

- 13: Miten mennä putkeen, kun iki-ihana puomikin oli ihan vieressä…

- 14: Keppikulma olisi aika haastava.

 

Suunnitelma:

- Kolmonen: Valssi kakkoselta kolmoselle, niin Awa olisi kokoajan hanskassa.

- Vitonen: Puolivalssilla haltuunotto ja kutsu aidan takaa luo.

- 11-12: Edellä mainittu harkkakamu-apu.

- 13: Kunnollinen haltuunotto ja vienti putkelle.

- 14: Puolivalssilla Awa vähän paremmin keppi-linjalle ja luotto, että osaa kyllä.

 

Toteutus ja mitä olisi voinut tehdä:

- Kolmonen: Valssi toimi hyvin. Kokeiltiin myös takaria, mutta oli vähän tökkivä.

- Vitonen: Puolivalssi oli ihan toimiva. Valssin kanssa olisi pitänyt ennen nelosta vähän herätellä, niin olisi kääntynyt paremmin vitoselle. Takarilla kääntyi hyvin ilman kommervenkkeja.

- 11-12: Ei vilkaissutkaan A:lle, Jei!

- 13: Haltuunotto vähän jäi vaiheeseen ja Awa yritti mun jalkojen välistä ängetä väkisin puomille… Otettiin uudestaan jokunen kerta, eikä sitten millään putkeen. Saatiin kuitenkin onnistumaan, kun odotin 12-putken suulla ja edettiin samaa matkaa, mun käskyttäessä saman tien toiseen putkeen.

- 14: Kepeillemenot oli kaikki ok, ensin vähän enemmällä avulla ja mutkalla, mutta kokoajan vähentäen, viimeisen ollessa jo oikein hyvä.

 

Illan rata oli tosi hauska ja Awalla oli vire kohdillaan. Vaikka tuntui vähän toistoista väsähtävän, ei kuitenkaan halunnut lähteä millään radalta pois Nauru .