Nyt en tiedä, miten tässä näin pääsi käymään... Siis mun piti mennä Awan kanssa kentälle agittamaan johonkin rakoseen, koska omat harkat jäivät väliin keskiviikkona. No, sitten kaikenlaisten sattumien summana, Awa saikin ajan hierojalle, eli laitettiin agi-suunnitelmat hyllylle siltä illalta. Eihän tässä vielä mitään, mutta mä nyt sitten kuitenkin päädyin kentälle, mutta Ellin kanssa =) . Pitäisikö tässä nyt sitten ajatella niin, että koska mä viimeksi tuurasin Juhan poissaolon, niin Elli tuli nyt sitten mulle hätiin ja paikkasi Awan poissaolon. Win/win-situation ;) .

Jatkettiin siis samalla tavoiteella, että kunhan saadaan edes joitakin osia radasta siedettävän näköisesti puuhailtua yhdessä, niin se olisi jo hyvä se.

Jarin ensimmäinen rata oli aika - pysäyttävä. Heti alussa luulot pois ;) , en keksinyt mitään, miten olisin ekat 4 aitaa ohjannut, lähinnä siis aitojen ympärillä olevien tyrkkyjen takia. Lisäksi kepeillemeno oli haastava 90 asteen avokulmasta sisäänmeno ja putki keppien takana tyrkyllä niin, ettei voinut ihmeemmin kuljettaa koiraa parempaan linjaan.

Alku sujuikin sitten käytännössä yllättävän hyvin ja samaa rataa kepeille asti. Mutta sitten mokattiin. Vein Ellin suoraan oikeaan keppiväliin, ihan sillä, että halusin nähdä, miten se reagoi. No Elli vähän hämääntyi, tuli aika pitkä kaarto ja korjausyrityksen jälkeen ohitti yhden keppivälin. Otettiin uusiksi. Jäi vähän mietityttämään, että jos olisi enemmän auttanut kädellä alkuun, niin olisiko ne sitten menneet oikein... Hmm...

Lisättiin kepeillemeno-kaarta vähitellen ja mä yritin keskittyä lähettämiseen, aikamme hiottiin tätä ja homma alkoi sujua. Kaaresta huolimatta Elli ei ihmeemmin edes katsonut tyrkyllä olevaan putkeen päin, vaan kiltisti tuli sinne minne ohjasin (jei!). Loppurata oli ok. Muutama rima tippui, toisen kohdalla oli takaaleikkauksen ajoitus pielessä ja toisen kohdalla aikamoinen vedätys menossa.

Toinen rata oli hieman suoraviivaisempi, yksi osa radasta oli sama kuin edellisellä ja se ilmeisesti häiritsi mun muistia, koska en meinannut millään saada päähäni loppurataa. Ja sen huomasi sitten ohjauksesta. Eli radan ainoa selkeä virhe tuli juuri sen "tutun pätkän" jälkeen, hitusen hukkui ajatus suunnasta, sitä myöten ohjaus oli epävarmaa ja Elli tuttuun tyyliinsä valitsi sitten itse suunnan. Eli ihan oma moka. Korjattiin virhe ja otettiin vielä loppu uudestaan, sitten se sujuikin ongelmitta =) .