Ruutu: Perinteinen systeemi - vietiin Fiukun kanssa yhdessä lelu ruutuun ja siirryttiin merkin taakse. Pieni virittely ja siirtyminen merkille. Lähetys. Noh... Lähetys?! Juu, hälinää oli taas sen verran, että Fiuku häiriintyi, syytä oli tietysti mussakin, tiedostin kyllä hälinän, joten olisi pitänyt tehdä huolellisemmat virittelyt. Eli viriteltiin uudestaan ja nyt Fiuku varasti ihan pienesti ruutuun. Tehtiin toinen samanlainen, melkein kirjaimellisesti - nyt virittelyt onnistui heti ja taas Fiuku varasti ihan pienesti ruutuun. Tässä vaiheessa ei kuulema kiinnitetä huomiota varasteluun, tärkeintä on että Fiuku on innostunut hommasta ja menee suoraan ruutuun. Jees näin minunkin mielestäni.

Hyppynouto: Harjoiteltiin kulmia. Ensin ilman kapulaa - jätin Fiukun valmiiksi hypyn toiselle puolelle vinoon, kerran molemmin puolin, palasin lähtöpaikkaan ja kutsuin. Kropan liikkeellä avustin Fiukun hyppäämään takaisinpäin. Ei ongelmia.

Nyt en yhtään taas muista, mikä harkka onnistui kapulan kanssa ja mikä ei, mutta joka tapauksessa ensin Anne vei kapulan valmiiksi vinoon, jolloin harkka olisi vähän kontrolloidumpaa kuin heittämällä. Sitten kaksi toistoa ihan normaalisti heittämällä kapula suoraan.

Yhden haun Fiuku palasi hypyn kiertäen, koska ajatus katkesi häiriöstä, enkä kerennyt reagoimaan. Muuten suurin ongelma oli mun käskytys, jonka olin unohtanut... Eli ensin käskin pelkästään "hae", sitten kokeilin "hyppy-hae" ja sitten päädyin alkuperäiseen, eli pelkkään "hae" -> keskimmäisessä versiossa Fiuku lähti hyvin hypylle, mutta jäi seisomaan hypyn taakse varmana siitä, että tää oli se juttu, minkä käskin tehdä. Pelkällä hae-käskyllä hyppäsi ja jatkoi hyvin matkaa suoraan kapulalle. No hakeminen on ollut aina Fiukun ykkösjuttu, viis siitä, mitä siinä matkalla on ;) .

Ja ensi kerralla pitää muistaa olla hiljaa niin kauan, kun Fiuku on palannut kapulan kera hypylle. Muuten saattaa tottua mun palautteeseen heti kapula-vaiheessa...

Seuraaminen: Edelleen edistää vähäsen suoralla, käännökset ja oikealle siirtyminen on ok, vasemmalle on parantunut, pakittaessa ihan vähän takapää siirtyy ulos, mutta on jo parempi, kun vain muistan itse liikkua nopeasti.

Idari: Tätä ei olla harkattu yhteen pötköön kovinkaan usein, varmaankin alle 3 kertaa yhteensä, siis mukaan lukien tämän päiväinen, iiik ;) ... Jokainen sivu otettiin ns. yksittäisenä, eli palkkaa tuli joka liikkeen jälkeen ja siitä sitten jatkettiin seuraavalle sivulle. Testattiin Fiukun sietokykyä mun liikkuessa. Kaikki liikkeet onnistui kerrasta ja Fiuku kesti liikkeen hievahtamatta, jipii =)) !

Kaukot: Kyllä on laho pää... No muistin sentään puolessa välissä (taas), että palkka heitetään taakse, eikä anneta kädestä. Muuten ei ollut ongelmia, Fiukukin alkaa jo paremmin hakemaan palkkaa takaa, hyvähyvä =) .

Merkki: Tää oli unohtunut molemmilta täysin, siis Fiukulta mikä moinen on ja multa että miten mä oon tätä harkannut. Mahtavaa oli se, että tällä kertaa Fiuku ei tarjonnut kertaakaan merkin tuomista mulle!! Fiuku kyllä lähti merkille, mutta jäi merkin sivulle tai eteen, mikä kylläkin on ihan sallittua, mutta jotenkin ajattelen itse, että "oikea" paikka olisi merkin takana... Lopulta kun laitoin namin merkin taakse pidemmälle, niin Fiuku lähti tarpeeksi kauas ja sain palkattua oikeasta paikasta.

Paikkamakuu & -istuminen: 2 paikkamakuu-harkkaa ja yksi istuminen. Kaikissa palkkapurkki takana. Kaikki ajallisesti lyhyitä ja pienellä häiriöllä. Hyvin pysyi =) .