Ensin nouto-hyppy. Fiukkis lähtee hyvin, mutta kiertää helposti takaisin tullessa hypyn. Otettiin muutama harkka niin, että autoin kädellä takaisintulossa. Sitten muutama vähän pienemmillä avuilla ja oikein meni. Suurin ongelma meillä taitaa olla tässä liikkeessä kapulan heitto-vaihe Nolostunut - useamman kerran kapula lensi sen vaadittavat 10m ylöspäin ja tippui sitten metrin päähän meidän eteen... Kääk.

Sitten seuraamista, siirtymisiä oik ja vas & istumaan jäämistä. Kaikki oli ok. Eka istuminen jäi seisomiseksi, mutta sitten Fiu muisti taas mistä on kyse.

Eka sarja kaukoja meni hyvin, jämptit nopeat vaihdot. Toka yritys meni pipariksi, koska viereisellä kentällä mentiin agia, niin se oli Fiukun mielestä niin paljon kivamman oloista kuin joku tylsä toko. No jostain asiasta ollaan samaa mieltä Silmänisku. Saatiin kuitenkin vielä aikaiseksi muutama liikevaihto lyhyellä matkalla.

Lopuksi Fiu pääsi vielä puomille ja A:lle pitkästä aikaa. Suoritti ne hallitusti ja muisti alastulon pysähtymisen hyvin Nauru.