Awa pääsi taas geimeihin mukaan  ja Fiukkis jäi hyvin ansaitulle tauolle.

Kolmosella harkattiin nopeaa käännöstä kiepsahtamalla este oikealta ympäri. Yritin lelun kanssa, mutta jotenkin muutuin itse siinä vaiheessa niin pökkelöksi, ettei Awa ymmärtänyt mua, jotenka vaihdoin namiin ja saatiinkin muutama tiukka käännös aikaiseksi. Kokeiltiin myös vasenta puolta & takaria - Awa irtosi hyvin, kääntyi hyvin ja lukitsi putkenkin vielä loistavasti, vaikka itse juoksin jo suoraan putken suuntaisesti .

Nroilla 5 & 6 harkattiin valssia - vähän ehkä olisi nopeamminkin voinut käännöksessä reagoida. Kokeiltiin sitten vielä persjättönä ja se kuulema oli parempi.

Nrolla 9 kokeiltiin Rannikon opettamaa pysäytystä aidan takaa. Kasille piti siis lähettää kaukaa, jotta kerkesi ottamaan vastaan ysille. Awa irtosi hyvin kasille ja mä kerkesin ysille, mutta ysin jälkeinen laskeutuminen meni hieman aiottua pitemmäksi lähes joka kerta. Tätä siis lisää ja vähän helpotettuna versiona.

Nrot 11-12. Putkelta kääntyminen nrolle 12 meni pitkäksi vähän joka tavalla mitä yritin. Kokeiltiin siis vastaanottamista nron 12 takana, hakua suoraan putkelta ja jotain siltä väliltä. Tätäkin siis lisää ja palkkaa putkelta kääntymiseen.

Nro 18 mentiin sylkkärillä seinän puolelta. Awa lähti hyvin aidan taakse, mutta sitten oli mun ohjauksessa vikaa, kun en liikkunut tarpeeksi sivusuunnassa, vaan oli muka kiire A:lle tjtn...  Awa siis kiepsahti helposti niillä sijoillaan ympäri ja tuli samaa reittiä takaisin, kuin mitä oli mennyt. Lopulta sain muutaman onnistuneen aikaiseksi .