Awa pääsi tänään ihan yksin reissuun, siis ilman omaa laumaa, korvaavina seuralaisina oli Xara The Sydänystävä ;) ja Lordi The Velipoika.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ensimmäinen rata oli Johanna Nybergin käsialaa. Rata oli kiva, sopiva meille siinäkin mielessä, että kontakti-esteet oli sijoitettu sivummalle putkien keskelle, joten niistä ei pitäisi tällä kertaa olla vaaraa kesken muun radan. Awahan suorastaan rrrakastaa kontakteja...

 

Awa lähti hyvin radalle, mutta oli himpun verran poissaoleva. Liekö yksi syy se, että keksi ah-niin-iki-ihanat hevosen kikkarat, kun ekaa kertaa oltiin missään tekemisissä heposten kanssa. Kisathan oli siis Niihaman maneesissa.

 

Kokonaisuudessaan rata meni hyvin, paitsi kolmanneksi viimeisellä esteellä, puomilla, tuli kontaktivirhe ylösnousulla. Siitä 5vp. Viittä vaille nolla siis =). Sijoitus oli 16/68.

 

Toinen rata oli Markku Vuorisen suunnittelema ja oli astetta vaikeampi, kivan oloinen silti sekin. Radan ensimmäiset 3 aitaa oli sijoitettu kinkkisesti ja niissä tulikin heti ensimmäinen neuvonpito Awan kanssa suunnasta sillä seurauksella, että Awa loikkasi kolmannelta aidalta suoraan mun jalkoihin ja ensimmäinen 5vp oli kerätty kokoon kosketuksesta.

 

Sitten vuorossa oli puomi, joka meni hyvin, mutta sen jälkeinen rengas tuotti päänvaivaa. Rengas oli haastavassa 90 asteen kulmassa puomiin nähden. Kääntö vielä onnistui, mutta sitten Awalle tuli black-out, hyppäsi renkaan sivusta, kiersi seuraavan aidan, palattiin renkaalle ja mentiin kierros renkaan ympäri, palattiin taas renkaalle ja mentiin ali… Voi hurttimus… Tässä vaiheessa saimme kotiin viemisiksi HYLlyn.

 

Loppu rata meni suht hyvin, tosin ainakin yhden aidan Awa kiersi kokonaan, mutta vauhti oli loistavaa! Harmi vain, että se suuntautui vähän vääriin asioihin välillä ;) .

 

Loppuyhteenvetona voisin todeta, että ehkäpä me kuitenkin Pupusen kanssa kerätään vielä jonkin aikaa kokemuksia yksi rata per päivä –tahtiin.

 

Tampere3032008Awa.jpg
Tampere 30.3.2008 - Awa