Fiuku kävi vähän pomppimassa agia. Rimat oli 30-55cm, osa vinossa. Vauhtia oli kiitettävästi ja kuulo pelasi hyvin.

Ensin tehtiin radanpätkä, jossa oli 12 estettä. Lähinnä testailin erilaisia haltuunottoja ja lähettämistä. Alussa lähetys putkeen levähti ja Fiukulle iski Awa-syndrooma ;) , eli bongasi vieressä olleen A:n -> sinne män. Otettiin uusiksi, nyt namipalkka haltuunotossa ja päästiin oikeaan osoitteeseen. Sitten myöhästyin itse seuraavasta paikasta ja Fiuku kiersi aidan, jatkettiin kuitenkin matkaa. Seuraava haltuunotto levähti taas, mutta saatiin pelastettua seuraava aita ja loppu meni oikein.

Otettiin keski-pätkä uudestaan, että saataisiin homma purkkiin ilman esteenkiertoa ja onnistuneella haltuunotolla. Ja kun pisti vähän tiuhempaan tossua toisen eteen, niin saatiinhan se onnistumaan. Jummi, joutuuko tässä nyt ihan töihin ;) ...

Odotellessa harjoiteltiin rauhoittumista, vaikiaa on, mutta eiköhän se tästä. Otettiin myös pätkä tokoa, lähinnä seuraamista ja kaukoja. Agi-tilanteissa Fiuku tekee ihanteellista seuraamista, on niiin täpäkkää niin täpäkkää että. Sitten seisomaan nousuja. Näytti siltä, että Fiuku olisi jo jyvällä hommasta. Kun vielä muistaisi itse, että palkka EI tule kädestä... Muistin sen jopa puolessa välissä ja loppu harkan heittelin palkan Fiukun taakse.

Sitten toinen agi-pätkä. Nyt kokeiltiin pakkovalssia. Eli kaksi aitaa 90 asteen kulmassa, koira hyppää ensin keskelle aitoja ja sitten oikealla oleva aita takaa. Itse juoksisin koiran oikealla puolella, ekan aidan jälkeen Fiuku vastaiseen käteen, peruutus tokan aidan taakse vetäen koiraa perässä tai kuljettavan käden puoleisella sivulla, sitten käännös aidalle ja heitto kuljettaneella kädellä aidalle. Saatiin onnistumaan, mutta ei tuntunut kovin jouhevalta. Fiukun kanssa kaiken sorttiset kuljetukset on muutenkin tosi työläitä. Kokeiltiin vielä sama valssilla ja niin, että jäin aitojen väliin - tää toimi meillä huomattavasti paremmin =) .