Fiuku on käynyt tekemässä jälkeä eilen ja tänään. Eilen jälki oli n. 70m. Oli aika tuulinen ilma ja ruohikko oli puolipitkää. Jätin useasta kohtaa 3-5 askelta ilman namia. Loppupalkkana on ollut kissanruoan ja oman ruoan sekoitus kipossa, jonka päällä keppi.

Fiuku lähti jäljelle aika vauhdilla, oli taas intoa enemmän kuin järkeä. Fiuku pysyi kuitenkin suurinpiirtein jäljen päällä - siis sikäli kuin minä tiedän ;) ... Namittomissa kohdissa seilaus vähän suureni, mutta ei kadottanut kuitenkaan hajua.

Tänään jälki oli varmaan 100m. Ilma oli tosi hyvä. Vaihdettiin lyhyemmälle nurtsille. Jätin edelleen pätkiä ilman namia ja sama palkka lopussa kuin eilen. Nyt Fiuku lähti jo keskittyneemmin heti alusta ja teki hyvin koko matkan töitä.

Molempina päivinä harkattiin myös keppien etsimistä. Eilen oli intoa kuin pienessä kylässä, niin että kepit jäi vähän vähemmälle huomiolle, loppua kohden kuitenkin parani. Tänään oli sitten taas tässäkin parempi päivä, kaikki kepit löytyi hyvin.

Mulla oli joku ihme 30-kriisi ;) , eli tuntui että vaikka mitä tein, niin jälki jäi aina kolmenkympin kieppeille. No nyt tää ongelma on selätetty - jo kolmas selkeästi pidempi jälki peräkanaa, jiihaa!

Mä aattelin, että kuinkahan käy, kun lisään loppupalkan määrää ja parannan laatua,  kun tuntui aiemminkin, että Fiukulla oli palkalle turhan kiire. Mutta nyt näyttää kuitenkin siltä, ettei se vaikuta menoon. Fiukun asenne on parantunut, kun jälki on pidentynyt - tuntee olevansa enemmän töissä, että ehkä sekin auttaa =) .