Awan tokoura on sitten aloitettu! Oltiin ekoissa epiksissä, ITU-luokassa, tuomarina oli Satu Grahn. Pisteitä kerättiin 134,5 eli kolmostulos (täydet olisi ollut 180). Ne liikkeet mitkä oletinkin menevän penkin alle, meni penkin alle ---- paitsi yksi -> liikkeestä maahanmeno!! Pelkästään jo ton takia kannatti lähteä kokeilemaan. Tässä yksityiskohdat

1. Luoksepäästävyys - 8 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Awa peruutti tuomarin lähestyessä.

2. Paikkamakuu 1min - 5

Awa herpaantui häiriöstä ja nousi kaksi kertaa, palautin paikalleen.

3. Seuraaminen kytkettynä - 9,5

Perusasennot olivat vinohkoja.

4. Liikkeestä maahan - 10

Awa meni ekalla käskyllä, ilman apuja maahan ja lopun perusasentokin onnistui.

5. Luoksetulo - 5

Awa hiipi perässä, jatkettiin liikettä kuitenkin ja loppu meni hyvin. Otin liikkeen uusiksi, jolloin onnistui jättö, mutta perusasento oli vino. Äh, aina jotain.

6. Liikkeestä seisominen - 10

Annoin pienen käsiavun varmuuden vuoksi.

7. Estehyppy - 5

Awa meinasi karata kaksi kertaa hypylle ennen aikojaan ja lopuksi vielä monen käskyn jälkeen otettu vino perusasento. Äh.

8. Kokonaisvaikutus - 8,5

Kontaktista saatiin kehut, paikallaoloihin taas kehoitus harkata lisää ;) .

 

Eli tosiaan, paikkamakuuta ja -istumista pitää harkata lisää. Samoin häiriötä ja  luoksepäästävyyttä. Lähtötilanteet oli melkein poikkeuksetta levottomia, Awa kerkesi kääntämään päätä ties minne, kun olin jo sanonut meidän olevan valmis, sitten meinasi usea liike mennä pipariksi sen takia. Näistä luoksepäästävyys ehkä oli itselle yllättävin, olisin luullut, että Awa ennemmin loikkaa tuomaria vasten.