Romeo kävi tutustumassa kahteen Isoon Mustaan . Otettiin ensin Fiukkis katsastamaan uusi tulokas. Fiu oli niin innoissaan Noran tulosta, ettei aluksi edes huomannut, että Pieni Ja Pörröinenkin oli mukana . Pahimman tohotuksen laannuttua Romppukin sai huomiota ja Fiu oli varsin äidillinen, olis varmaan nuollut Rompun kauttaaltaan, jos Pomppis olisi pysynyt sen verran paikallaan, että olisi kerennyt .

Sitten Awa The Hurja Musta... Awalla kun on hieman tuota vahtiviettiä, niin meinasi ensin, että mikä ihme Pörriäinen täällä yrittää vallata Hänen tilansa?!! Murisikin välillä silleen pienesti syvältä kurkusta, että kuulepas Ipana, MINÄ olen sitten kunkku, kröhöm! Romppis oli oma iloinen itsensä, eikä ollut moksiskaan. Yritti kovasti leikkiä Awan tassuilla ja Awa vaan hoki mielessään "jos en näe sitä, sitä ei ole, jos en näe sitä sitä ei ole, jos en..." . Hullu pari .

Lopulta kaikki kolme kuitenkin pystyivät olemaan samassa tilassa vapaasti ja olivat oikein komia kolmikko .

Romppu on kasvanut hurjasti, niinkuin kuvista näkyy . Ja sattuneesta syystä on vain muutama kuva - kolmikolla oli niin kova vauhti päällä, että 90% kuvista on pelkkää viivaa ...