Tehtiin eilisen minien ja medien kisarata, se kun näytti niin kivalta Nauru ja oli kuin suunniteltu Awalle - toisin kuin maksien kisarata Cool ...

Alku oli ok, joku vain taas käski "puomi" Cool ... No onneksi Awa taitaa jo osata homman niin, että käsky ei ole olennainen. Alastulossa Awa oli jo ottanut putken tähtäimeensä, mutta koska otin kontaktin tällä kertaa tiukemmin, niin lähti mun käännökseen hyvin mukaan. Vitos-aidan valssi myöhästyi vähäsen ja Awalle tuli hieman mutkaa, mutta ei virheitä. Seiskalla valssi ja ysillä takari - nyt onnistui myös putkeenmeno (muistikohan eiliseltä Silmänisku ) . 10 ja 11 ok. Vienti nrolle 12 meinasi mennä vähän ohi, mutta sain viimetipassa suoristettua itseni ja Awa meni putkeen. Loppu oli ok.

Sitten kokeiltiin vielä eilisen alkua uudestaan - kun maltoin hakea Awan kakkosputken päästä asti, niin kääntyi hyvin aidalle ja puomille menokin oli ok. Kokeilin vielä valssia ennen puomia, jolloin blokkaisin putken pään, oli ok, mutta eka versio oli parempi. Lopuksi vielä keppejä.