2105580.jpg

Päästiin sitten Fiukun kanssa vääntämään, kääntämään ja veivaamaan oikein urakalla... Alkuun näytti aika epätoivoiselta -> miten ikinä kerkeäisin minnekään?! Sitten sain kaivettua esiin Elstun kanssa opetellun hevi-asenteen ja eikun menoksi.

Toteutus: Jättö, kutsu ja lähetys putkelle. Putken jälkeen persjättö ja haltuunotto, samantien vaihto vastaiseen käteen ja heitto kolmoselle tehden itse valssia aitojen välistä. Lähetys nelkulle. Lähetys takaakiertoon ja valssilla puolenvaihto. Peruutus vitosen ja kutosen välistä vetäen Fiukua perässä 8) ... Heitto kutoselle ja valssilla puolenvaihto aitojen ulkoreunaan. Sitten piti ottaa haltuun ennen seiskaa, mutta se vähän myöhästyi ja sitä myöten kasikin oli menetetty ja kosahdettiin siihen. Huh, aika pitkälle kuitenkin päästiin =) .

Pieni neuvonpito Santtu-koutsin kanssa - pitäisi antaa Fiukun tehdä töitä, kun kerran se haluaa, eli lähettää enemmän, eikä yrittää ängetä joka paikkaan mukaan. Niinpä... Tästähän oli puhe jo viime kerralla... Eli siis lähetys kasille, ei vientiä.

Kokeiltiin uudestaan, nyt Fiuku kääntyi paljon paremmin kasille. Valssilla puolenvaihto, mutta sitten en saanut millään haltuun kasin ja ysin välissä, Fiuku sinkoili joka suuntaan. Koutsin kanssa todettiin, että rakonen on liian ahdas meille molemmille, eli toisen oli väistyttävä. Eli mun. Vaihdettiin valssi sylkkäriin ja uusi testing. Nyt toimi jo paremmin, kasin jälkeinen mutka oli vähän hidas, mutta Fiukulle oli kuitenkin kokoajan selvä mikä on oikea suunta. Hiottiin vähän lisää mun ajoitusta, koska meinasin kokoajan rynniä Fiukun päälle.

Lopuksi tehtiin vielä kerran puomi - hrrr... Lähetys oli vähän hätäinen, mutta Fiuku meni puomin kuitenkin tosi tasapainoisesti ja tasaisesti - phuuuuuh...