Perjantaina käväistiin Eltsun kanssa agissa. Elli sai ylennyksen teini-agin pariin, rimat oli siis 40cm. Ensin tehtii isoa ympyrää, jossa oli aitoja, pituus ja putki. Seuraavassa osiossa otettiinkin sitten jo ihan kuviota.

Kuviossa oli aika kenkku putkeen vienti - tyrkyllä oli myös puomi ja toinen putki. Saatiin kyllä jonkun kerran ottaa alusta, koska haltuunotto oli aina joko liian myöhässä tai aikaisessa ja niin Eltsukka löytyi vuoroin puomilta ja vuoroin väärästä putkesta Cool... Saatiin me lopulta ihan onnistuneitakin suorituksia Nauru. Lopuksi tehtiin vielä keppejä. Hyvin Elli muisti mikä on homman nimi.

Lauantaina oli sitten omien haukkujen vuoro. Fiuku aloitti tokolla. Tehtiin vähän sitä sun tätä. Parhaiten jäi mieleen ruutu, joka tehtiin kaksi kertaa. Ensin vietiin lelu ruutuun normaalisti ja palattiin lähtöön. Lähtö oli vähän epävarma, mutta lähtihän Fiuku lopulta ihan ruutuunkin Pusu. Toisella kerralla päätin kokeilla miten käy jos ruudussa ei ole lelua. Eli tehtiin alkuasetelmat samoin, paitsi etten jättänyt lelua ruutuun. Palattiin ja lähetin. Fiu juoksi suoraan ruutuun ja käskystä pysähtyi seisomaan keskelle! Jei!

Agi-osiossa harkattiin molempien kanssa itsenäisiä keppejä ja keinua. Fiukulla oli keinu vahvempi ja selkeämpi. Kepitkin meni ihan ok, mutta vauhti hidastui selkeästi, kun olin taaempana - meni kuitenkin loppuun käskytyksen ja edessä olleen namikipon kannustamana.

Awalla taas oli kepit vahvemmat, homma oli aika selvää pässinlihaa Hymy. Kepeillemenoja harkattiin myös. Awa hakee kepit tällä hetkellä hyvin suoralta ja kiertokulmasta, mutta avokulmaan pitää saattaa aika pitkälle. Harkattiin siis namin avulla avokulmaa. Lisää vaan tätä harkkaa, ehkä se tästä. Keinun suorittamisesta oltiin vähän eri mieltä keskenämme - Awan mielestä sieltä saa pompsaista heti pois, kun lauta on ekan kerran osunut maahan ja mun mielestä taas sieltä ei ole niiin kiire pois, varsinkaan tässä harkassa mitä tehtiin. Kun Awa käsitti namikipon idean, niin alkoi maltti kasvaa keinulla ja saatiin pari onnistunutta itsenäistä keinua.

Muuta juttua

Onsku on ollut kotona viikonlopun Nauru, paras ystärilahja ever Pusu! Onsku on voinut nyt hyvin (kopkopkop). Antibiootin voimalla jatketaan. Vatsalääkkeet jätettiin viime tsekkauksessa pari viikkoa sitten pois, ja toivotaan että ne voi pitääkin pois.

Fiuku ja Awa pääsi tänään aussietreffeille pitkästä aikaa. Mukana olikin aikamoinen sakki, koiria taisi olla peräti kymmenen paikalla! Ja ilma oli mitä ihanin Nauru. Voin sanoa, että on ollut aika hiljaista meininkiä noilla kahdella isommalla nyt kotona Silmänisku...