Tuomarina oli Martti Salonen. Rata oli kiva, suorahko, eikä ollut ollenkaan keppejä (!), eikä puomia. Fiukulle 10 ja Awalle hyl. Sitten pitää vielä hehkuttaa, Jossu ja Lordi teki hienon nollan, jolla sijoittuivat toiseksi, jipiii!!! Onnea heille vielä!!

Fiukkis starttasi ensin. Oikeastaan radalla ei ollut muuta hankalaa, kuin alun putkeen vienti ja oman ohjauksen pitäminen tasaisena. Kolmannen aidan rima tippui, koska yksi puupää löi käden alas juuri Fiukun ollessa hypyllä, siis aivan kun Fiu ei olisi kääntynyt putkeen ihan normi-ohjauksella... Putken jälkeen oli muuri ja hyppy, jossa tein takaaleikkauksen. Syystä tai toisesta myös tämän aidan rima tippui. Loppu olikin hyvää, Fiu oli tosi hyvin kuulolla, otti täydelliset kontaktit ja lopussa irtosi hyvin rimojen pysyessä ylhäällä. Olin siis oikein tyytyväinen rataan. Sijoitus oli 9. ja aika oli toiseksi paras =) .

Awa oli vuorossa 10 koiran päästä, joten pikainen koirien vaihto ja kontaktin ottaminen Awaan. Kävin mielessäni rataa läpi ja muistuttelin itselleni, että nyt pitää olla jämpti ja ehdoton, käännöksissä vastainen käsi. Ihan hyvä mantra, jos se vain olisi pysynyt (puu)päässä myös lähdön jälkeen ;) . Ohjasin Awan meinaan kolmen aidan suoralta putkeen Awan puoleisella kädellä - heilhitler-meiningillä ja sinnehän Awa ampaisi kaukaisuuteen käden mukana. Uudestaan putkeen ja sitten takaaleikkaus muurin jälkeen. Takaaleikkauksen ohjaus epäonnistui - Awa kiersi aidan ulkokautta ja hyppäsi sen väärinpäin - hyl.

1530796.jpg

1530803.jpg

Jatkettiin matkaa ja saatiin aikaiseksi lentokeinu, sen seurauksena seuraavana ollut rengas meni pipariksi.

1530804.jpg

Otettiin rengas uudelleen ja jatkettiin taas matkaa. Sitten menikin hyvin pitkä pätkä, kunnes mentiin A toiseen kertaan ja nyt saatiin sinne vielä oikein mukava vauhti --> Booingg, sinne Awa pompsahti puoleen väliin A:n ylösnousua, aaaarghh... Noo, loppu meni taas ihan mukavasti.

1530810.jpg

1530806.jpg

Kuvat on ottanut Auvo Kuusinen. Kiitos upeista kuvista!

Onneksi on videointi keksitty, itelle jäi vähän epämääräinen olo Awan radasta, mutta videolta katsottuna ei se ihan niin pahalta näyttänyt, kuin miltä tuntui ;) . Mulla jäi fiilis, ettei vauhtia oikein ollut, mutta olihan sitäkin loppua kohden ihan hyvin. Oon miettinyt sitäkin, etten koskaan oikein tiedä, onko Awa kuulolla vai ei, kun ei se näytä sitä mitenkään kovin selkeästi (vrt. Fiukusta näkee, kuulee ja tuntee sen kauas -> näkee korvien asennosta ja kuulee äänestä). Mutta se taitaakin olla niin yksinkertaista, että jos Awa ei ole kuulolla, niin se ei myöskään ole radalla ;) . Joten oli se siis tänään kuulolla ihan hyvin.

Videot:

Janakkala4508.jpg
Janakkala 4.5.08