Olin suunnitellut, että olisin voinut Awan kanssa harkata kaksi lyhyempää pätkää, vaikka ensimmäisenä ja viimeisenä lähtijänä, jotta saataisiin samalla harkattua vähän tuota turnaus-kestävyyttä. Kuinka ollakaan Kaisa-koutsi oli selvästi lukenut mun ajatukset :) ja meillä olikin tällä kertaa kaksi lyhyempää pätkää.

Illan teema oli kepeillemenot ja putkeen lähettäminen. Molemmat meille vaikeita. Kepeillemeno on ollut kompastuskivi jo jonkun aikaa ja putkeenhan Awa ei mielellään - ainakaan yksin - mene. Ekalla radalla oli vielä kuljetuksia niin, että aita jäi minun ja koiran väliin, aitaa ei siis suoritettu.

Ensimmäisen radan alku oli kaksi aitaa 90 asteen kulmassa oikealle, josta mentiin putkeen taas 90 asteen kulmassa vasemmalle. Putkesta ulos tullessa oli kuljetus aidan ohi kepeille. Sitten tiukka vasen aidalle ja suoraan edessä oli putki poikittain. Putkelta taas aidan ohi kuljetus kepeille ja viimeisenä vielä aita.

Alku sujui yllättävän hyvin, Awa irtosi hyvin putkeen! Sitten kuljetus onnistui mutta kepeillä ahnehdin liikaa lopussa ja Awalta jäi viimeinen väli suorittamatta. Otettiin uusiksi putkelta, nyt kuljetus ei meinannut millään onnistua - Awa ohjautui ainakin kolme kertaa aidalle. Sitten alkoi vihdoin oikea paikka löytyä ja päästiin puhtaasti kepeille. Nyt maltoin odottaa ja kepitkin tuli tehtyä loppuun. Awa kääntyi hyvin aidalle ja irtosi taas putkeen loistavasti, vaikka lähetin aidan takaa! Vau! Tämän puolen kuljetus oli itselle helpompi ja se menikin oikein kerrasta. Kepit ja aita meni hyvin.

Toinen pätkä lähti aidalta ja samantien U-käännöksellä putkeen. Putkesta vasemmalle 45 asteen käännös takaisinpäin aidalle ja oikealle 45 asteen kulma kepeille. Sitten oli suoraan edessä aita, josta tiukasti takaisinpäin uukkarilla ja oikealle aidalle. Taas lähetys putkeen, 45 asteen käännös takaisin aidalle ja 45 asteen kulma kepeille. Tajusikohan kukaan mitään ;) ...

Alun uukkari oli meille hankala, koska putki oli ihan puomin vieressä ja siis päät oli aika lähellä toisiaan. Sanomattakin on selvää, kumman Awa valitsisi jos saisi ihan itse päättää... Uukkari onnistui kuitenkin ja putkeen mentiin. Siirryin aidan taakse ottamaan Awaa vastaan ja ohjasin siitä kepeille. Seuraavalle aidalle tein vähän vekkiä oikealle, jotta Awa hyppäisi aidan enemmän vasemmalle ja olisi jo valmiiksi kääntyneenä tulevaan tiukkaan mutkaan. Aika huonosti Awa lähtee noihin mukaan, mutta onnistui se jotenkuten. Seuraavalta aidalta taas lähetys putkeen ja se meni nappiin. Siirryin taas aidan taakse vastaanottamaan Awaa ja siitä kepeille. Jummi koko pätkä meni kerrasta oikein!! Ohhoh... Tätä ei olekaan tapahtunut aikoihin =) .

Nartsa oli palkkana tänään. Lelu on kyllä parempi palkka Awalle kuin namit, mutta se ei vain aina kelpaa. Tänään kelpasi hyvin =) . Awa jaksoi muutenkin hyvin kaksi erillistä pätkää, teki töitä samalla temmolla molemmissa. Tämmöisiä lisää =D !