Awa piti sitten huolen, että vastasi Justun leikkiinkutsuun synttärin kunniaksi =) . Hyvä että hauveli pitää puolensa. Käytiin siis tokottamassa Minnan & Justun kanssa ja siinä sivussa pääsivät Hanipupuset temmeltämään keskenään. Ekassa leikkituokiossa oli vielä Esiliina-Fiuku mukana, mutta sitten harkkojen päätteeksi pääsivät Mussukat kaksistaan peuhaamaan.

Harkattiin paikkamakuuta, seuraamista ja hyppyä, niin ja muutaman kerran otettiin, viime viikonlopun lento-keinun takia, pieni muistutus keinulla, että mitenkä se oikeasti pitikään suorittaa. Toivottavasti pysyy muistissa huomiseen asti :) .

Awa ja Justu teki paikkamakuun ensin. Awa oli suhteellisen rauhallinen, vaikka takana liikuskeltiin toisella kentällä. Tein eripituisia matkoja ja aikoja, palaten palkkaamaan välillä. Vähän Awan pää pyöri, mutta oli rauhallisempi, kuin yksin harkatessa. Tätä olin miettinyt jo aiemmin, että voisikohan Awan mielestä olla ryhmä-paikkamakuussa jokin järki, vrt yksin makuuseen. Jotenki Awalle tuntuu olevan selvää maata rivissä muiden kanssa, mutta yksin ollessa luulee, että se on vain unohdettu ottaa mukaan.

Seuraamista otettiin käskytettynä, eikä Awa ollut käskyjen huutelusta moksiskaan =) . Seuraaminen itsessään oli ok, mutta pysähdykset olivat hitaita, eikä asentokaan ollut paras mahdollinen. Hyppy onnistui hyvin ja Awa jäi seisomaan hyvin, mutta mun kiertäessä hyppyä otti helposti sivuaskeleen mua kohti.

Oli kiva saada vähän palautetta tekemisistään ja varsinkin mitä voisi tehdä lisää, kiitos Minna =) . Eli päädyttiin siihen, että otetaan jonkun aikaa ylihelpotettuja sivulletuloja ja seuraamisesta pysähtymisiä -> vahvistetaan oikeaa paikkaa ja ripeämpää toimintaa. Tehdään lyhyitä pätkiä seuraamisia hyvällä palkalla. Seisomisen paikallapysymistä harkataan myös, eli laitan Awan seisomaan ja kierrän ympärillä itse, vähitellen siis lisätään suuntia ja matkaa, tämä sama Awan ollessa maassa ja istumassa. Pelkkää sivulla istumista pitää muistaa harkata myös, nyt Awa tarjoaa helposti tietyn ajan kuluttua maahanmenoa. Ja häiriökäskyjä maahanmenossa, nyt Awa lakosi maahan Minnan käskiessä Justua... Maahanmeno tuntuu olevan Awan mielestä nyt IN ;) .