Eli kentällä oli kolme aitaa ja kepit. Aloitin juoksentelemalla Awan kanssa aitojen lähellä, Awa ei ollut käskyn alla, kunhan katsoin miten se liikkui mun mukana, sai suorittaa aidan, jos se osui kohdalle. Aika hyvin Awa yrittikin lukea rataa, ja ihmetteli kun välillä vedin kokonaan aita-rykelmästä ulos.

Sitten tehtiin ihan ohjattua agia ;) . Eli pyörittelin edelleen aidoilla, 2-4 aitaa ja palkka. Suoremmat osuudet meni innolla, mutta kiemurammissa oli selvästi vähän tylsempää. Kaarrot oli aika isoja, eikä lukenut kovin hyvin mun liikettä. Eli haltuunottoja pitää harkata paljon lisää.

Muutaman kerran jatkettiin parin aidan jälkeen kepeille ja tehtiin niitä myös yksittäisenä. Suorat lähestymiset alkaa olemaan aika hyvin hallussa ja keppien vasemmalta puolelta hakee myös ihan hyvin, avokulmasta lähettämiset taas ei ainakaan tänään oikein luonnistunut, helpotin harkkaa ja sitten meni oikein.

Sitten vielä A ja puomi. Harkattiin molempia esteitä samalla metodilla ja pääpaino oli ylösmenokontaktilla. Eli ylösmeno-kontaktille etutassut -> palkkaus, välillä sai jatkaa matkaa ja välillä vapautin heti. Harkattiin myös asennon pitämistä, eli mä liikuin, Awa ei. Muutaman kerran Awa lähti liikenteeseen mun liikkeen mukana, mutta suurimman osan ajasta teki oikein.