Ellin puomi ja A

Kokeilin länkiä puomin ylösmenolla. Homma näytti ihan toimivalta. Otin naksun testiin mukaan. Täyttä varmuutta ei ollut siitä, että tietääkö Eltsu mikä naksu on, mutta kohtahan se selviäisi. Naksautin kontaktin kohdalla ja Elli kääntyi heti katsomaan mua. Kah, se siis tiesi jutun - jei! Elli tarjosi itse pysähtymistä kontaktille länkien alle, joten sain palkattua myös namilla. Tätä toistettiin useita kertoja. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

A:lla tehtiin samaa harkkaa, mutta ilman länkiä. Naksautin myös alasmenolla, jotta Ellille olisi selvempi se nimenomainen paikka johon sen halusin - nyt on vähän hidastellut alasmenossa, ilmeisesti ei ole ihan varma paikasta.

 

Awan puomi ja A

Puomilla harkattiin pysähdystä etutassut ylösmeno-kontaktilla. Awa on sisäistänyt jo aika hyvin tämän, ilme on vapautunut: "Mä osaan tän!" . Alasmenolla pääsin ekan kerran etenemään niin, että Awa jäi kontaktille ja mä jatkoin matkaa - edelleen Awalla oli sama ilme naamalla :) . Kokeilin vielä muutaman kerran, ettei vain ollut sattumaa, mutta ei, Awa jäi kuin tatti kontaktille, vaikka itse etenin, jiihaa!

A:lla sama harkka. Vauhditta tää alkaa jo toimia. A:lla alastulo ei ollut ihan niin hallussa kuin puomilla, eli ei vielä kestä mun etenemistä.

 

Molempien kepit

Eltsun pujottelussa vedätin nartsalla ja heitin sen palkaksi - pujottelu sai huomattavasti taas lisäpuhtia :) . Awa oli aivan intona ja pujotteli todella hyvällä temmolla. Palkkana nartsa ja namikippo.

 

Eltsun takaaleikkaukset ja välistävedot

Kokeilin kuvion normaaleilla takareilla ja puolivalssien kanssa - jälkimmäinen toimi paremmin, homma oli hallitumpaa ja puolivalssilla sain Eltsun linjan seuraavalle esteelle paremmaksi. Testasin suunnitellusti myös huonoja lähetyksiä ja pienen harkinnan jälkeen Eltsu irtosi hyvin.

Oikean käden välistävedot onnistui hyvin. Vasurilla tarvitsi vähän lisäapua oikeasta kädestä, muuten meni kilpajuoksuksi.

Kokonaisuutena huomaa, että Ellin kanssa pitää olla tosi hyvä suunnitelma mitä ja miten haluaa tehdä, tai muuten mopo karkaa tosi helposti käsistä. Nyt oli osin siltä seisomalta keksitty rata, ja Elli pääsikin muutaman kerran katoamaan täysin selän taakse.

 

Awan välistävedot ja pyöritykset

Awan vire oli tosi hyvä :) ja vauhtia oli - jopa niin paljon, että osin Awalle tuli putkinäkö ja juoksi aidoista ohi. Mutta en antanut sen häiritä, vaan jatkettiin vaan matkaa. Välistävedot oli vähän hankalia, mutta saatiin ne onnistumaan kuitenkin - vieläpä hukkaamatta Awan virettä, jei! Lopuksi otettiin vielä helpohko pyöritys, mikä oli jo huomattavasti kivampi Awankin mielestä, taittui käännöksiin suht hyvin.