Teemana oli edestä ohjaaminen. Kuvio 1:

2077404.jpg

Suunnitelma: Jättö, lupa tulla ja lähetys putkeen. Haltuunotto ennen kolmosta ja peruutus aitojen välistä, ohjaten Awaa samalla nelos-aidan taakse. Aidat 5 ja 6 - ohjaus oikealla kädellä tehden valssia samalla. Edelleen oikealla kädellä ohjaus seiskalle. Lähetys kasille, rynnäkkö ysin ohi, jotta kerkeäisi tekemään valssin ja loppu vasemmalla kädellä ohjaten.

Toteutus: vitoselle asti meni suunnitellusti, mutta sitten homma levisi. Jotenkin en saanut millään ohjausta osumaan kutoselle ja Awalle tuli isoja kaartoja. Valssista ysin jälkeen ei ollut tietoakaan, ei sinne kerennyt.

Kokeiltiin uudestaan tämä pätkä ja nyt vastaisella kädellä ohjaus mutkassa, jotta Awa pysyisi mua lähempänä. Toimi. Kokeilin myös valssia ysin jälkeen väkisin väännettynä, ja siltä se tuntuikin ;) .

Kuvio 2:

2077405.jpg

Suunnitelma: Jättö, lupa ja lähetys putkeen. Haltuunotto putken jälkeen, kolmonen normisti, neloselle vaihto oikeaan käteen ja valssi. Vitoselle taas vaihto vasempaan käteen, samalla haltuunotto ja valssi. Pieni vekki ennen kutosta vasemmalle. Ennen seiskaa vaihto oikeaan käteen ja takari. Lähetys kasin taakse, pieni haltuunotto ennen ysiä, valssi, iso haltuunotto ennen kybää ja loppu koiranpuoleisella kädellä eli vasurilla. Huh. Vaikeinta tulisi ehdottomasti olemaan kympin jälkeinen mutka, koska A oli niiin sopivasti tyrkyllä...

Toteutus: Vitoselle asti meni hyvin, kutonen räpellettiin ilman vekkiä, takari ja takaakierto oli ihan ok. Sitten taas räpellettiin ysi, jonka jälkeen homma levisi, pysyttiin kuitenkin vielä kartalla. Awan kääntyessä kympille, näin että A oli bongattu  ja päästin silti Awan etenemään ilman kunnollista haltuunottoa *lyö päätä seinään*... Eli A:llehan matkamme sitten vei.

Otettiin se pätkä uudestaan, nyt oikein mega-haltuunotolla ja onnistui. Oli kyllä jo niin liioiteltu, että Awa pysähtyi kokonaan ennen aitaa, mutta parempi näin =) . Testasin vielä kerran vähän pienempää haltuunottoa ja - tadaa - A:lla oltiin jälleen 8/ . Vielä siis kerta ja taas vähän kovemmin, nyt onnistui.

Loppuun otettiin muutama ihan luvallinen A. Ylösmeno-kontaktin suoritustapa oli hieman hukassa, Awa ei olisi sitten niin millään malttanut jäädä 2on2off. Palkkasin muutaman kerran oikeasta asennosta ja otin A:lta pois. Sitten tehtiin kerran A kokonaan.

Palloa kokeilin palkkana ekalla radalla. Palkkana oli ihan ok, mutta ei niin hyvä, kuin viimeksi -> lähti hyvin pallon perään, mutta nyt juoksi pallo suussa - mihinkä muualle kuin *rummutusta* - A:lle! Voi Pupsikka...