Tiistain kepit ja kontaktit

Ensin keppejä. Lähettelin Awaa eri kulmista, niin että itse seisoin paikallani, mutta homma ei oikein mennyt putkeen. Osui Awa aina välillä ekaan väliin oikeinkin, mutta meni liikaa väärin, enkä voinut sitä sitten enää jatkaa, ettei taas hukata virettä. Eli piti keksiä toisenlainen lähestymistapa asiaan -- jos ei siis voida harkata paikalta lähettäen, niin tehdään se sitten vauhdista. Eli pyörittiin keppien lähellä ja lennosta käskin Awan kepeille. No niin, nyt näytti jo paljon paremmalta =) . Awaa siis täytyy vain vähän huijata, että tehdään muka tuttua juttua ja sitten siinä sivussa lisätään pikkuhiljaa kulmaa ja matkaa.

Sitten kontakteja. Puomin takarit toimii taas jo hieman paremmin. Vasemmalta puolelta lähetys toimii hyvin ja oikealta lähetettäessä Awa sijoittuu puomille vähän vinoon, mutta ei enää tipu sieltä mun liikkeen mukana. A on edelleen vähän liian ihana este, Awa kyllä selvästi tietää mitä mä odotan siltä, mutta kun ei aina malta...

Keskiviikkon persjätöt

Ekalla radalla tehtiin 2 persjättöä, molemmat putkilla ja onnistui. Muuten meille hankalampi paikka oli keppien jälkeiset kaksi aitaa - koira piti joko työntää tai vetää aidan taakse ja tulla viereinen aita takaisin. Kokeilin ensin työntämistä, sillä seurauksella, että vähän törmättiin aidan jälkeen, enkä saanut enää käännettyä viereiselle aidalle. Sitten kokeiltiin vetämistä ja - yllättäen - se toimi. Itse vain heiluin kuin heinämies aitojen vieressä ja sainkin Marjolta vinkin, että josko vaikka ohjaisin vain koiran puoleisella kädellä. Mietin, että noinkohan Awa The Juna kääntyy kuolleeseen kulmaan aidalle ja vielä takaisin, jos itse vain juoksen eteenpäin ja koiranpuoleinen käsi lähettää ja vetää... Mutta kokeiltiin ja niin Pupunen vain meni ihan oikein 8) .

Tokalla radalla oli 5 persjättöä, joista kaksi oli putkilla ja 3 aidoilla, kaikki onnistui. Keppien ympäristö aiheutti taas vähän päänvaivaa. Keppejä ennen oleva aita oli vähän hankalassa kulmassa ja aidalta tultiin aika vauhdilla kepeille - ekalla kerralla hukkasin sekä koiran että kepit. Awa oli kuulema kuitenkin menossa oikein, mutta mä söhläsin ja tuli katsomaan, että mitähän mahdan puuhata. Otettiin uusiksi ja nyt mentiin oikein.

Radalla olleet kontaktit meni hyvin, vaikka oli vauhtia =) . Kerran (vai kaksi?) Awa löytyi luvattomasti A:lta, kun siirryttiin kentällä paikasta A paikkaan B. Awan vire pysyi hyvänä molempien ratojen ajan, vaikka osin tuli toistoakin.