Ongelmat: Kakkosen jälkeen Fiuku kääntyi juuri ja juuri aitojen väliin ja kolmoselle. Mä hätäilin muurille viennin ja Fiuku juoksi muurin sisäkautta ohi. 10-putkelta Fiuku kääntyi vasemmalle, vaikka olin ottamassa oikealla vastaan. Juuri ennen nroa 14 Fiuku löi liinat kiinni, koska mäkin käännyin...

Ongelmien korjaus: Kakkos-aitaa viilattiin niin, että mä ottaisin edelleen haltuun metriä ennen aitaa, mutta sitten en liikkuisi ennenkuin Fiuku olisi tullut aitojen välistä. Testi 1: sain hyvin Fiukun kääntymään heti aidalta, mutta sitten jalka lähti liikenteeseen ja tadaa -> Fiuku hyppäsi kolmosen väärin päin! Mihin jäi se, etten liikkuisi?! Kysyn vaan?!? Silmänisku. Testi 2: Nyt keskityin vain siihen, että en liiku, en liiku, en liiku ja en myöskään liikkunut, wuhuu! Lisäksi Fiuku meni aivan oikein 2-3-kohdan!

Muuri oli helppo korjata, ekalla kerralla unohtui koko ohjaus, lisättiin siis ohjaus ja Fiuku meni oikein Kieli ulkona. 10-putkeen vienti vaihdettiin takarista valssiin, jotta olisin jo valmiiksi putken oikealla puolella, oli ihan ok. Ongelmia tuotti vähäsen se, että Fiukun olisi pitänyt suorittaa keinu itsenäisesti, että kerkeän valssiin, eikä Fiu malttanut mennä ihan loppuun asti, juuri ja juuri kontaktille, jos sitäkään. Lisätään siis itsenäinen keinu harkka-listaan.

Aita 14 oli harvinaisen mäntti Fiukun mielestä. Tai sitten Fiukkis oli harvinaisen hyvin kuulolla Silmänisku. Fiuku siis lähti mun pienimpäänkin liikkeeseen mukaan, ollen varma, ettei sitä aitaa kuulu suorittaa. Vasta kun juoksin melkein siivekkeeseen kiinni, niin Fiuku suvaitsi pompsaista aidan Pusu.

Ongelmat: Kakkoselta kolmoselle meni pitkäksi. 9-rima tippui. Taas putkelta nro 11 Fiuku kääntyi vasemmalle, vaikka olin oikealla.

Ongelmien korjaus: Kakkosen jälkeinen kääntö oli siis hankala. Testi 1: Myöhästyin ja Fiuku juoksi mun selän taakse, rimakin lensi, kun otin haltuun juuri riman päällä Cool. Testi 2: Haltuun ennen kakkosta, suoritusrauha ja mukaan matkaan kolmoselle. No niin, eihän se ollut niin vaikeaa, eihän Silmänisku ? Kun vain malttaa, niin hyvä tulee.. Miksi sitä ei ikinä muista?

Ysi-rima tuli alas, koska olin tehnyt kädellä epämääräisen liikkeen, jota Fiuku ei tajunnut. Kun jätin sen pois, niin ei ollut ongelmia. Putkella Fiuku edelleen kääntyi oikealle, mutta ei jääty hinkkaamaan sitä.

Pitää vielä erikseen mainita, että tuossa lopussa oli välistäveto, samanlainen kuin ekan kuvion alussa ja nyt muistin olla liikkumatta ja Fiuku tulikin välistä oikein hienosti!! Aaaltojaaa!!! Nauru