Eltsu tuli päivähoitoon Pusu. Osat on nyt vaihtuneet ja Fiuku pääsi terapioimaan Elliä - pääsivät vähän juoksemaan tuonne hankeen. Eltsu oli niin tomeraa ja arvonsa tietävää että - Fiuku kun yritti vähän kinuta leikkimään, niin ärähti heti, että "alamaiset olkaa hiljaa!" Cool... Jäi Fiukun yritykset sitten siihen, mikä oli ihan hyvä, koska tarkoitus olikin vain juosta iisooaa ympyrää, sellaista hyvää terapia-juoksua.

Päivällä käytiin sitten beibi-agissa. Jatkettiin ympyrä-teemaa ja oli aidat isossa ympyrässä. Eltsulla rimat kahdessa alimmassa (20-25cm?) ja Fiukulla 40-60cm vaihdellen ja osa vinossa. Aitojen välit oli 4-8m. 

Eltsu aloitti. Eikä ollut sitten yhtään kartalla, mitä oltiin tekemässä Kieli ulkona. Meinasi, että kylläpä lounas tarjotaan tänään oudosta paikasta... No muutama kiekka kun tehtiin, niin johan alkoi muistumaan että mistä voisi olla kyse.

Sitten Fiuku. Ainoa rima mikä oli 60cm tippui aika hanakasti... Mikä lie sitten syynä. Kokeiltiin vaihtaa paikkaakin, ettei se yksi 60cm rima ollut kokoajan samalla aidalla, mutta ei, tippui aina vaan.

Ja taas Eltsukka. Nyt oli jo vähän enemmän kärryillä hommasta, alkoi tulla jo kunnon haukkuakin hyppiessä ja irtosi ihan mukavasti. Ja puomillekin olisi ollut kova hinku...

Ja Fiuku. Rimat oli kaikki niin, että toinen pää oli 55cm ja toinen 60cm, vuorotellen jokatoisessa sisäreuna alempana ja jokatoisessa ulkoreuna. Olin jokseenkin varma, että suurin osa tippuisi - mutta ei! KAIKKI pysyi ylhäällä! Jätettiin sitten suosiolla siihen Nauru.

TOKO-OSUUS

Loppuun vielä Fiukkis teki vähän tokoa. Ensin ruutua. Ekalla tarjosi lähellä olevaa aitaa Silmänisku , mutta kun palautetta ei taas tullut, niin ihmetteli hetken ja lähti kuin lähtikin ruutuun! Kaksi seuraavaa onnistui suoraan. Sitten seuraamista, kontakti pysyi hyvin, vaikka ilkeä kun olin, härnäsin agi-esteillä Viaton. Pakittamisessa tuppasi vähän takapää leviämään ulospäin, muistuttelin hommaa seinän vieressä. Vasemmalle askeleet on edelleen mulle vähän hämärän peitossa - teoriassa tiedän miten se tehdään, mutta kun aletaan tekemään, niin jotenkin ollaan ihan läjässä Fiukun kanssa Cool ...

TUNNARIPÄIVITYS

Tätä ollaan sitkeästi harkattu kotona. Joka toinen viikko menee loistavasti, joka toinen ei tiedetä yhtään mistä on kyse... Sitten vielä kun Awan kanssa ei voisi käyttää palkkaa ollenkaan, vaan ihan vain tehdä leikkinä tätä, jolloin toimii paremmin ja taas Fiukun kanssa tarttisi namin motivaattoriksi, jotta viitsii yrittää keksiä mitä haluan sen tekevän. Ja niin paljon mulla taas ei ole motivaatiota, että alkaisin tekemään tätä jotenkin erikseen... Joten mennään näillä eväin, joskus saavat heti palkan, joskus vasta kun molemmat on tehnyt homman.

Viimeksi oli hämyjä joku 8 ja oma. Molemmat toi kerralla oikean! Ei sitten jankattu sillä kertaa enempää. Ja olen sitten fiilistellyt sitä onnistumista, joten pari päivää on ollut taas taukoa Silmänisku . Tänään pitäisi taas varmaan yrittää...