Awa jatkoi myöskin itsenäistä-teemaa. Kirjaimellisesti - mokoma Kieli ulkona - aloitti siis harkat menemällä itsenäisesti pariin kertaan A:n Tukittu...

Aloitettiin ihan suunniteltu Silmänisku harkka isolla ympyrällä, jossa oli aitoja ja putki. Ensin ihan pelkkää ympyrää molempiin suuntiin ja sitten käännöksien kera. Käännöksissa palkkasin, koska Awan meno edelleen leviää mutkassa. Palkkauksen kanssa saatiin hyviä tiukkoja mutkia Nauru.

Sitten kepit. Namikippo oli taas lopussa. Ihan ok suorituksia. Sitten vaihdettiin namit ekaan keppiväliin ja harkattiin avokulmaa. Kulmaa oli 90 astetta. Pari ekaa kertaa Awa kävi vain syömässä namin ja sitten sekosi ajatuksissaan. Menin vähän lähemmäs ja nyt jatkoi pujottelua hyvin. Sitten vielä pari kiertokulmaa 90 asteesta, ne meni hyvin, ja ilman namia Hymy.

Seuraavaksi keinulle. Awa ei millään halunnut olla keinulla yksin. Autoin namilla oikeaan paikkaan ja päästin sitten kipolle. Homma ei edennyt. Joten mietintä-tauon jälkeen kokeilin siirtää namikippoa eteenpäin, jotta Awan ei tarvitsisi jäädä keinulle ollenkaan. Enhän muutenkaan pysäytä sitä keinulla, niin miksi nyt - ja kun ei tykkää pysähdellä.. Homma toimikin hyvin ja Awa alkoi vapautumaan. Kun vielä jätin "alas"-käskyn pois ja kehoitin vain menemään, niin oli homma paketissa. Awa osaa välillä olla niiin herkkis Silmänisku.