Fiukun tokot alkoi tänään tunarilla. Huoh. Nojoo, ehkä tässä nyt on ihan hiven edistystä, kun ei enää rynni kapuloille. Eli oli kaksi kapulaa, oma ja hämy, sekä niiden edessä muutama nami. Lähetin Fiukun ja ravasi suoraan kapuloille ja taisi säkällä tuoda oman.

Toisella kerralla huomasi namit, söi ne, jatkoi kapuloille, vertaili ja toi väärän. Kolmannella huomasi namit, söi ne, etsi lisää, etsi vielä lisää, pyöri kapuloiden luona ja toi oman! No, nyt sitä oli ainakin harkittu pitkään ja hartaasti, että mitä piti tehdä ja mikä tuoda. Annoin Fiukun pyöriä, kun ajattelin, että miettiköön nyt rauhassa. Neljäs kerta: söi namit ja toi suoraan väärän. Viides kerta, söi namit, mietti ja toi oman. Huh, lopetettiin tähän. Mutta taas siis joka toinen harkka meni metsään ja joka toinen oli mitä oli, mutta lopputulos oli oikea.

Jatkan edelleen namien käyttöä, koska ne selvästi pistää Fiukun ajattelemaan hommaa ja rikkoo totuttua (väärää) kaavaa.

Sitten luoksetulon pysäytyksiä. Kierrätin Fiukua tolpan ympäri, välillä käskien seisomaan ja välillä sai tulla suoraan luo. Tää oli hyvin muistissa =) . Sitten otettiin samalla metodilla maahanmenoa. Nyt oli pienoisia ongelmia, Fiuku jäi istumaan ja valui siitä sitten alemmas. Fiukulla kyllä kovasti raksutti, mutta ei ihan muistanut mistä oli kyse. Aiemmin taisin käyttää enimmäkseen käsimerkkejä, mutta nyt tuntui ääni-käsky paremmalta. Tosin enimmäkseen käytin molempia, jotta saisin Fiukun menemään kerrasta oikein. Molemmissa vaihtelin matkaa ja pysäytyksen paikkaa. Useinmiten heitin namin palkaksi, mutta kävin myös palkkaamassa vierestä.

Lopuksi tehtiin vielä seuraamista. Naksuttelin taas oikeista sivulletuloista, Fiuku tuppaa tulemaan välillä vähän vinoon. Seuraamisessa paikka on edelleen vähän edessä, mutta kokonaisuus on kuitenkin jo tasaisempaa, ettei seilaa edestakas. Pakiteltiin myös, takapää ei karkaa sivulle ihan niin pahasti, mutta mennään vähän eri tahdilla. Pitää kokeilla seuraavalla kerralla itse mennä nopeammin, josko se sitten olisi Fiukullekin helpompaa. Oikealle siirtyminen oli hyvä ja tiivis, vasemmalle vähän törmäiltiin. Käännökset oli ok, pitää vaan jankata sitä omaa liikettä, nyt unohtui taas hidastus ennen mutkaa...