Awan agiteemana oli takaaleikkaukset. Niitä ollaan jonkun verran tehty, mutta vähän vaiheessa se on, niin kuin kaikki muukin Awan kanssa ;) .<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eka rata oli perusharjoitus, eli siksakkia. Awa kääntyi loistavasti, kerkesin joka kerta aika pitkälle mutkaan, mutta Awa hyppäsi silti varmasti jokaisen aidan. Vähän hitaanlaista oli meno, mutta eipä tuollaisella mutkalla vauhtia saa oikein kerättyä…

 

Toka rata oli haastavampi. Kuvassa on mukana puomi ja A, jotka eivät kuuluneet rataan, vaan olivat reunalla, mutta ne oli niin sopivasti tyrkyllä, että oli lisättävä ne kuvaan ;) … Ei ollut helppoa ei.

2004562.jpg

Sitten radalle. Alun aidat, kepit ja putki meni hyvin, sain käännettyä aidalle ja sen jälkeen homma levisi. Tehtiin joitakin toistoja ja aina Awa ohjautui väärään paikkaan, tai oikeaan suuntaan, mutta jommalta kummalta puolelta aidan vierestä… Ääh… Awan vire laski kuin lehmän häntä. Ja kun meni pasmat sekaisin, niin bongasi putken takana olleen A:n ja loikki sinne joka välissä… No onhan se kiva, että ehdottaa sentään jotain, ettei sentään kävele radalta nenä pystyssä pois 8/ --- ”kun et kerran osaa kertoa mihin pitää mennä, niin ei sitten, pyh”.

 

Eli ongelma oli mun ohjeistuksen ajoituksessa. Olin tekemässä mutkaan takaaleikkausta ja aina päästin Awan joko liian pitkälle tai käänsin liian pian. Huoh. Tuntui taas, että oltaisiin jauhettu hommaa sikakauan, vaikka ei tehty montaakaan toistoa… Awan nupullaan oleva vire vaan ei kestä vielä tämän laatuisia virheitä kovin hyvin. Lopulta saatiin kuitenkin homma onnistumaan ja jatkettiin matkaa.  

 

Putkesta tullessa puomi oli aika kivasti tyrkyllä, ja jouduinkin tekemään siihen pienen pelastusliikkeen, joka onneksi onnistui =) . Ja loppukin meni hyvin.

 

Agitunnin lopuksi tehtiin vielä A:ta, eli Awa ylösmenokontaktille 2on2off, ja palkka. Ekalla Awa otti kontaktin ja palkan hyvin, mutta sitten loikkasi eteenpäin. Palautin kontaktille ja otettiin muutama onnistunut toisto. Sitten koko A, putkeen ja kepit.

 

Sitten pitää vielä hehkuttaa: tehtiin odottaessa tokoa, niin kuin aina ja tällä kertaa (mm.) peruuttamista – Awa teki täysin oikein pakittamisen mun sivulla, ilman mitään käsiapuja! *Aaaltoojaaaa*

 

Viimeiseksi harkattiin vielä Awan Lordi-veljen kanssa samassa paikassa olemista kiltisti ;) . Sisarusrakkaus kun on ollut tähän asti kaikenvoittava... Awa on tätä hommaa harkannut aiemmin Justus The Poikaystävän kanssa, niin että tietää jo suht hyvin, että kun harkataan niin silloin ei etsitä leikkiseuraa. Mutta ei ole ollenkaan pahitteeksi vahvistaa samaa Loren kanssa. Aloitettiin parkkipaikan vastakkaisista päistä ja oletettiin, ettei tällä kertaa päästä kovin paljon lähemmäksi.

 

Ideana oli siis, että oltiin sen verran kaukana toisistamme, ettei mitään rynnimisiä tulisi ja sitten pikkuhiljaa liikutaan lähemmäs toisia, jos alkaa häiriötä olemaan liikaa, niin taas kauemmaksi jne. Koska Lore oli se innokkaampi osapuoli, niin tehtiin niin, että Jossu & Lore oli liikkuva osa ja me pyörittiin paikallamme. Meidän oletus meni vähän pieleen, koska siis Jossu & Lordi pääsi puoleen väliin parkkipaikkaa, siis niin lähelle ilman suurempia reaktioita 8)! Sitten päätettiin lopettaa, että ei kerralla vaadita liikaa. Tuli ihan mieleen, että herttinen, alkaako meidän pupelot aikuistumaan ;) ?!