Awa päätti alkaa kauden vaihtumisen kunniaksi juoksemaan, jotenka Fiukkis pääsi heti ekoihin halliharkkoihin tuuraamaan Awaa.

Alkua kokeilin molemmin puolin, Fiulle taisi olla kuitenkin selkeämpi niin, että otin vastaan kakkosen takana ja ulkokaarteesta ohjasin putkeen.

Putki-aita-kepit - taas 2 vaihtista. Ensin olin lähellä putken suuta ja vekkasin vasemmalle & vekistä suoraan lähetys aidalle ja kepeille. Fiu bongaili herkästi puomia, mutta sain lopulta toimimaan. Toinen vaihtis oli ottaa Fiu putkelta vastaan aidan ja keppien välissä & kääntää kepeille - oli toimivampi, mutta kiire tuli, jotta kerkesi oikeaan paikkaan.

Nrot 6-9 -> kepeiltä tullessa kokeilin molempia puolia: Sisäkaarteessa ollessa rima tuli odotetusti tosi herkästi alas, mutta kerkesin kasille paremmin. Ulkokaarteessa ollessa sain rauhoitettua kutos-aidan, mutta tuli tosi kiire kasille. Sitten tadaa! kuningasidea -> pussilla takaaleikkaus ja puolenvaihto ulkoreunaan, jolloin Fiu ohjautui kasille täysin vaivatta ja taas takari ja puomille. Wauuu, toimi!!

Nrot 10-13: Testasin ensin takaaleikkauksella, eli sisäkurvissa muurille ja seuraavalla aidalla takari. Oli ihan ok. Sitten valssi 10-11 aikana ja sisäkurvissa loput. Toimi sekin. Yllättävää kyllä, Fiukkis EI syöksynyt putkeen kummassakaan ohjauksessa , kisatilanteessa ehkä en uskaltaisi valssia tuohon vääntää...

Loppu oli ihan ok, paitsi putkesta putkeen oli hieman irtoamisvaikeuksia. Fiukkis jäi pyörimään ja odottamaan suuntaa. Meni kuitenkin aina oikein, eikä lähtenyt arpomaan itse .

Mahtavat harkat, hyvä fiilis molemmilla ja Fiukkis oli kuulolla, eikä kilahdellut .