Fiukkis on harkannut ruutua, tunnaria ja kaukoja. Ruutu toimii jo paremmin, on alkanut hellittää merkin hakemisen kanssa ja alkaa "jo" oivaltaa että se ei ehkä kuitenkaan ole se, mitä yritän opettaa.

Tunnarin kanssa saadaan joku hermoromahdus kohta. Ollaan siis palattu ihan alkuun - TAAS. Nyt harkataan matkaa ja kapula on piilotettu. Ollaan kokeiltu muutaman kerran, että väärä on kaukana sivussa ja säännöllisesti Fiukkis päättää tuoda väärän, koska näkee sen. Ei siis vaihteeksi taas tietoakaan nenän käytöstä. Oma löytyy kyllä, jos ei muita kapuloita ole näkyvissä.

Kaukot on hyvällä mallilla. Seisominen on jo suht varma ja suorastaan Fiukun mielestä kivaa Nauru. Yksi ongelma on eteneminen ja toinen on liikkeiden vaihtonopeus. Fiukkis oppi vahingossa laskemaan itse vaihtovälin aikaa - ollaan siis harkattu vain asennossa pysymistä viime aikoina.

Awa teki AVOn liikkeet läpi. Paikkamakuussa olin ekaa kertaa piilossa. Awa pysyi paikallaan, mutta selkeästi hieman hätääntyi, että mistä on kyse. Kävin kääntymässä piilossa useamman kerran ja alkoi hieman ehkä jo rentoutumaan.

Seuraaminen oli ihan kamalaa. Häiriötä oli jonkun verran, mutta ei mitenkään älyttömästi - paitsi Awan mielestä. Kun seurasi hyvin, niin oli oikein mallikelpoista, mutta pätkät ei kestäneet montaa metriä, kun piti taas jo tsekkailla ympäristöä.

Liikkeestä maahan oli ok. Luoksetulon pysähdyksessä pysähtymisestä ei ollut tietoakaan. Liikkeestä seiso oli ok, paitsi pyörsi mun mukaan, kun olin kävelemässä taakse.

Nouto oli yllättävän vauhdikas. Awa lähti hyvin pysähtyneen kapulan perään Nauru ja vähän oli leikkiminen ehkä mielessä paluussa, mutta toi kuitenkin ihan hyvin mulle. Tää meni siis huomattavasti paremmin kuin olin uumoillut.

Kaukot meni myös nappiin. Awa ei hievahtanutkaan, vaikka on myös ollut vähän etenemistä, tai sitten on noussut istumaan seisomisen kautta. Nyt ei mitään ongelmia, tyynen rauhallisesti teki vaihdot Nauru.

Mutta summasummaarum, kummankaan kanssa en taida osallistua omiin kisoihin kuukauden päästä - Awan meno oli sen verran häiriöherkkää kokonaisuutena ja myöskin keskeneräisiä liikkeitä on liikaa. Fiukulla taitaa taas olla tunnari ikuisuusprojektina...