Pidettiin pieni hengähdystauko tunnarista, koska se kertakaikkiaan ei alkanut pelittämään. Sitten yksi päivä juteltiin Päipin kanssa erilaisista tavoista opettaa sitä ja puheeksi tuli myös nämä käpy- ja keppiharkat ulkona. Niissähän Fiukulla ei ole ongelmia - siis keppien kanssa, käpyjä kun ei oikein halua ottaa suuhun. Mutta keppien kanssa harkatessa nousee aina oma keppi kasasta.

Sitä sitten jäin pohtimaan, että mikä tässä nyt sitten oikeasti on niin eri asia. Keppi nousee, mutta kapula ei. Hmmmmmm........

Ainoa eri asia on, että keppejä on kymmeniä ja kapuloita on yleensä oma + 1 tai 2 hämyä. Voisiko tässä olla se villakoiran ydin? Hmmmm...... Olis kyllä niin Fiukun tyylinen ongelma - se ei ota tosissaan, jos on liian "helppoa".

Eikun kokeilemaan. Kippasin maahan 15 hämy-kapulaa ja laitoin oman reunalle. Lähetys ja tadaa!! Fiukkis lähti heti tekemään töitä kunnolla nenällä ja löysi oman!  

Tein vielä uudestaa, ettei vain ollut joku onnenkantamoinen - toimi!

Nyt ollaan muutama kerta harkattu näin. Kerran Fiukkis on nostanut suuhun väärän, jatkanut haistelua, vaihtanut omaan ja tuonut sen. Muuten on tuonut aina oman.

Jatketaan siis tällä tavalla ja pikkuhiljaa harkataan hämy-kapuloiden määrää pienemmäksi ....