Tänään Awa tuntui heti ihan erilaiselta, kuin vähään aikaan =) . Leikitin ennen radalle menoa lelulla ja muuten sitten katseltiin kun Justus The Boyfriend teki rataa ja jopa kerättiin siitä vähän kierroksia!

Taskut oli täynnä kippoja, joissa oli kissanruokaa 8) . Rata oli ihan meitä varten suunniteltu - toosi iisi: ässän muotoinen, putki ekassa mutkassa, toisessa oli ansaputki, joka olikin radan ainoa vaikeampi paikka. Kaikki kontaktit oli radalla ja niille meno aiheutti vähän lisäjännitystä -> koska rata oli suora, niin kontakteillekaan ei päässyt kovin helposti vastaanottamaan.

Awa oli ihan tohkana kun pääsi radalle, suoritti jopa muitakin esteitä itsekseen kuin kontakteja, oooo! Normaalisti siis korkeintaan karkaa A:lle tai puomille, mutta muuten jolkottelee kiltisti vierellä.

Jätin Awan aidan ja renkaan taakse, koska seuraava este oli puomi ja mun piti keretä kontaktille varmistamaan ylösmeno. Alku sujui hyvin, myös puomin alasmeno. Aidan kautta putkeen ja takaisinpäin aidalle, josta kepeille. Tämän jälkeen palkkasin lelulla.

Jatkettiin siihen vaikeaan mutkaan: kolmen aidan mutka, jossa tokan aidan jälkeen oli ansaputki suoraan edessä. Sain Awan käännettyä oikeaan suuntaan ja aidan kautta keinulle. Kisoissahan meidän keinut on menneet vähän niin ja näin, mutta nyt ei ollut mitään ongelmia. Ainoa ero oli, että kisoissa olen kerennyt keinulle jo puoleen väliin, kun Awa on juossut perässä ja nyt Awa meni edellä. Hmm... Tarvii testata onko sillä väliä...

Jatkettiin suoraan kaksi aitaa ja uukkari pituudelle. Mutka tuli ohjattua aika kaukaa, koska pituuden jälkeen oli A, jonka ylösmenolle mun piti taas ehtiä. Awa otti kontaktin hyvin. Alasmeno oli ok, palkkasin heittämällä kissanruokapurkin vähän matkan päähän. Awa lähti innoissaan perään ja minä kanssa, jotta Awa sai syötyäkin palkkansa ;) .

Matka jatkui taas aidan kautta putkeen ja 2 aitaa, josta kepeille. Kepeillemenossa Awa hairahtui ja juoksi ohi. Mä sain melko nopeasti itseni liikkeelle virheen jälkeen ja jatkettiin sama lenkki uusiksi. Nyt onnistui. Tästähän puhuttiin viimeksi koutsi-Kaisan kanssa ja päädyttiin yrittämään virheiden huomioimattomuutta, eli mun pitäisi jatkaa virheen satuttua ihan minne vain 1-2 estettä ja palkata. No, melkein meni niin =) ... Ehkä ensi kerralla muistan, ettei tulisi sitä pientä viivettä, niin Awa ei ehkä kerkeäisi huomata että joku meni vikaan...

Toinen pätkä otettiin radan keskivaiheelta, eli ensimmäisestä putki-mutkasta toiseen mutkaan. Pätkä onnistui loistavasti ja sain palkattua hyvin taas kissanruokapurkin metsästyksellä vaikean putki-ansan jälkeen.

Awa pääsi hetkeksi autoon odottelemaan ja sitten kokeiltiin vielä puomi-häiriötä, eli Kaisa juoksi puomin toisella puolella "tuomarina". Tehtiin jokunen toisto, joissa muutaman kerran Awa vilkaisi, että mitä täällä tapahtuu, mutta suoritti puomin kuitenkin oikein. Viimeiseksi vielä kepit, ja taas kissanruokaa palkaksi.