Vaihteeksi oli Awan vuoro päästä maanantai-vuorolle harkkaamaan. Teemana oli haltuunotot ja vauhtisuorat. Testattiin myös uutta naru-lelua.

Tällä kertaa kuvassa on piirrettynä viivalla Awan toteutunut reitti:

2114466.jpg

Eli siis se siitä ekan harkan haltuunotto-teemasta. Awalla oli talla pohjassa alusta asti, ja kun kerta toinen kerrankin menee tukka putkella, niin en sitten alun jälkeen juurikaan jarrutellut. Päästin mutkat pitkiksi ja kun Awa kääntyi muhun päin otin lelun esiin ja Awa syöksyikin suoraan leluun kiinni. Uusi lelu on Awan mielestä ihan huippu, siihen tullaan vauhdilla suoraan kiinni, vaikka on mun kädessä, jeee!

Tokalla pätkällä luotin siihen, että Awa oli ladannut ekaan rataan suurimmat menohalut ja otettiin samainen harkka namipalkalla mutkissa. Tää nyt ei sitten ollut ihan niin kivaa, mutta nami kelpasi kuitenkin hyvin.

Kontakteja ja keppejä tehtiin yksittäisinä. Puomia apparin kanssa - Niina oli remmin toisessa päässä ja Awa toisessa. Remmi oli löysällä ja mittaa juuri sen verran, että jos Awa oli rynnimässä kontaktin yli, niin remmi pysäytti. Pari ekaa oli aika hakemista, mutta sitten Awa tajusi mistä oli kyse ja jäi hienosti kontaktille 2on2off, vaikka itse juoksin ohi.