Lähettiin sitten koko konkkaronkka viemään Fiukua uimaan. Otin Awalle kissanruoat messiin paikkamakuuharkkaa varten, Onsku sai taas olla Maskottina.

Parkkiin ajaessa ohitin joukkion pyöräilijöitä ja alueen toisessa päässä näytti olevan myös porukkaa. No, ei se mitään, saataisiin vähän häiriötä. Mentiin Awan kanssa vähän kauemmas autosta ja alettiin harkka.

Ensin otettiin ihan sivulla istumista. Sitten paikkamakuu. Käskin Awan maahan, laitoin purkin maahan ja siirryin itse n. 3m päähän. Häiriötä oli tosiaan niiden pyöräilijöiden toimesta sen verran, että ajattelin ottaa varman päälle. Tarkemmin kuunneltuani, "pyöräilijät" olivatkin kalastajia ja heillä oli omat nestemäiset eväät mukana... Mekkala oli aikamoinen. Awa ei kiinnittänyt heihin ihmeemmin huomiota. Makuu oli n. 30s ja menin palkkaamaan.

Vaihdettiin paikkaa hieman ja sama uusiksi, nyt olin kauempana. No, nyt saatiin häiriötä toiseltakin puolelta. Kentän laidassa ollut porukka repesi ilakoimaan, huusivat ja lauloivat 8/ ... Kuinka Awa kestää... Yhtäkkiä pamahti kunnolla! Mä olin selkä porukkaan päin, että en voinut kuin odotella Awan reaktiota ja yrittää itse olla tyynen rauhallinen. Awa katsoi pää pitkällä porukkaa, mutta ei liikkunut! Jee! Tilanteen rauhoituttua menin palkkaamaan.

Otettiin vielä kaksi tällaista harkkaa, eri matkalla ja ajalla, kaikenkaikkiaan pisin aika oli minuutti ja pisin matka 15m. Molemmilta puolilta kuului sekalaista älämölöä ja keskeltä autosta Oonan ja Fiukun haukku. Ja Awa makasi kuin tatti! Jee!! Sitten kääntyiltiin vielä muutaman kerran pysähdyksien kanssa. Aluksi Awan peppu vähän heilui sivulle, mutta sitten muisti jutun ja istui oikealle paikalle. Lopetettiin harkka ja palattiin autolle. Siinä vaiheessa katsoin porukkaa tarkemmin ja silmiin sattui yksi "intiaanitanssia" heiluva henkilö, molemmissa käsissä kättä pitempää. Hitusen nousi hiukset pystyyn... No, porukka ei ollut varmaan edes huomannut, että me oltiin alueen toisessa reunassa, mutta silti katsoin parhaimmaksi siirtyä kaikessa hiljaisuudessa alueen kaukaisimpaan reunaan uittamaan Fiukua ;) ...

Viimeisimmät crossit

Ollaan parina päivänä käyty Awan kanssa juoksemassa. Tuntuu taas jo paremmalta, kuin ekat kerrat tauon jälkeen. Awakin osaa taas ravata alamäissä peitsaamisen sijaan =) . Ihanaa kun viileni vähän kelit, niin pääsee taas juoksemaan vähän suunnitelmallisemmin.