Viime viikkojen toko-ohjelmistossa on ollut kaukot ja tunnari. Kaukot alkaa sujua yllättävänkin kivuttomasti. Molemmat on nyt noin 5m päässä. Sivusuunnassa saattaa olla liikettä, mutta ei etene. Fiuku on petrannut muutamassa päivässä seisomisen kanssa, mikä vielä vähän aikaa sitten takkuili ja Awa taas "unohtelee" vuoron perään istumisen ja seisomisen Cool. Tänään oli seisominen vahvempi, eilen istuminen... Awa tekee siis lopulta ihan oikein, mutta minkäs sille mahtaa että piuhat on hitusen pitkät Silmänisku.

Sitten tunari. Huoh. Aloitin siis ihan piilottelusta ja lähetin ihan läheltä. Siitä  lisäsin matkaa ja pikkuhiljaa myös oma kapula oli näkyvillä vieraiden kanssa. Fiukulla meni jo aika hyvin tähän asti. Sitten lisäsin matkaa ja tadaa, homma oli taas kuin uusi liike. Matka teki sen, että Fiuku sai vauhtia -> unohti mitä oli tekemässä ja taas kapula oli ihan sairaaaaan kiva, siis ihan mikä tahansa kapula. Eli palataan taas piilotteluun. Awa on mennyt samalla kaavalla, mutta ei juurikaan olla päästy kapulat-esiin-vaiheeseen, koska silloin Awa tuo ekan mikä osuu _silmiin_. Jatketaan siis piilottelua myös Awan kanssa.

Fiukun kanssa ollaan tehty myös paikkamakuuta 4min,  minkä kanssa ei ole enää ongelmia *kopkopkop*. Eikä edes äännellyt, vaikka olin piilossa Nauru. Ja seuraamista myös, vähän edistää taas, koska ei olla tätä tehty vähään aikaan, mutta palautuu kyllä taas oikealle paikalle, kun vähän muistutellaan Nauru.